Motorumda yok yok =)

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

9.JPG

10.JPG

11.JPG

12.JPG

13.JPG

14.JPG

15.JPG

16.JPG

17.JPG

Ses sistemi olarak ; Rogadis mp4 çalar transmitter, 500 wat sierra amfi 2x250 Wat, 25 cm 1 adet pioner 400 wat subfower, 2 adet sierra tweter, 2 adet JBL tweter, 2 adet 20 cm sierra bass ( midleri patlattığı için amfi baslarımı mid olarak kullandım ) 2 adet sierra filitre, haricinde polis sireni,ambulans sireni ve megafon olmak üzere ses sistemini tamamladım.MDF Bas kabinleri ve pandizotlarda benim yapımımdır...

Işıklandırma sistemi olarak ; Ön farda Led sistemi,angel ve zenon bulunmaktadır, park lambalarını beyaz led olarak uyguladım. Motorun alt kısımlarına mavi ledler, yan çantalara ise sinyaller,parklar fren farı ve geri vites olmadığı halde geri vites beyaz ışıklandırması yaptım.

Besleme olarak ( AKÜ ) ; 2x18 amper toplam 12 Volt, 36 amper akü kullanmaktayım. NOT ; biri yan çantada yedek.

Motorum hakkında yorumlarnızı bekliyorum arkadaşlar.

Elektronik aksam, ses ve ışıklandırma modifiyesi tarafımca yapılır, değişik türde motorunuz için fikirler üretebilirim...

MSN ; [email protected]

maşallah maşallah:rendeer: hacı dikkat et selenin altına hoparlör koymuşsun bağırsakları bozma bi de:p:p

Tebrik ederim seni::alkiis:: Her ne kadar tarzım olmasada bu tarz şeyler merakla ve büyük bir emekle yapılmış birşeyler var saygı duydum:rendeer:

Canlı görmeyi çok isterdim:flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
acaba sesı nasıl gumm gumm yapıyormu ?

bak herşeyi koymuşsun olmadığı halde gerivites ışığıda harika :farao: en kısa sürede geriviteside bekliyoruz ...

yinede emeğine saygılıyım sen beğendiysen sorun yok ...

müzik sistemi ve alt ışıklandırmalar tarzım değil ama yan çantalar ve farlara bayıldım..ahh eski motorum zat..
eline sağlık güzel olmuş..

usta bu arad reklam kokan hareketler var 2 mesajında da yönetimle aran bozulmasın dikkat et :cat:

slm

acaba sesı nasıl gumm gumm yapıyormu ?

Basslar harika tizler mükemmel ve motor stop anındayken tek amfiyle 5 saat 18 dk :) son ses müzik dinleme keyfi :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 AM ----------

müzik sistemi ve alt ışıklandırmalar tarzım değil ama yan çantalar ve farlara bayıldım..ahh eski motorum zat..
eline sağlık güzel olmuş..

usta bu arad reklam kokan hareketler var 2 mesajında da yönetimle aran bozulmasın dikkat et :cat:

Sanal alemde forum sitelerine normalde takılmam yeni üye oldum prosüdörü bilmiyorum yönetimden şimdiden özür

Forumdan Uzaklaştırıldı
benım motorada takabılırmyıız acaba orjınallıgı bozulurmu yada nasıl olur yardımcı olurmusunuz ve yolda gıderken selenın altında oldugu ıcın ses nasıl oluyor ayrıca arabamda olan tesısatı motora gecırebılırmyıım

Arkadaşlar motorun brandasını çıkarıp resimlerini yeni çektim o yüzden resimlerde temiz gözükmüyor :) zamanla güncellerim

Ses sistemi olarak ; Rogadis mp4 çalar transmitter, 500 wat sierra amfi 2x250 Wat, 25 cm 1 adet pioner 400 wat subfower, 2 adet sierra tweter, 2 adet JBL tweter, 2 adet 20 cm sierra bass ( midleri patlattığı için amfi baslarımı mid olarak kullandım ) 2 adet sierra filitre, haricinde polis sireni,ambulans sireni ve megafon olmak üzere ses sistemini tamamladım.MDF Bas kabinleri ve pandizotlarda benim yapımımdır...

bunlar ne işe yarıyo:silent:

1- Ben motora motor demem o motor benim olmayınca
2- Dışında ne olursa olsun içi japon olsun :)

sağlıcakla..

Forumdan Uzaklaştırıldı

bunlar ne işe yarıyo:silent:

part tıme polıs part tımede hastanede calısıo oyuzden ole bır sıstem yapmıs :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:43 AM ----------

motorsikletin markası ne

kawasaki vn 750

part tıme polıs part tımede hastanede calısıo oyuzden ole bır sıstem yapmıs :queen:

valla bu siteyi polislerinde takip ettiğini hepimiz biliyoruz plakada gün gibi aşikar olduğuna göre yakında ilk çevirmede yada plakasının okunmasında yapıştırılcak cezayıda kazandığı part time paralarıyla öder:cat:

Çünkü polis ve ambulans sirenini trafikte sivil araçlarda kullanmanın cezası vardır:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla bu siteyi polislerinde takip ettiğini hepimiz biliyoruz plakada gün gibi aşikar olduğuna göre yakında ilk çevirmede yada plakasının okunmasında yapıştırılcak cezayıda kazandığı part time paralarıyla öder:cat:

Çünkü polis ve ambulans sirenini trafikte sivil araçlarda kullanmanın cezası vardır:farao:

meslektaş bişe demezler onaa :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar