Motorumda Kedi yatıyor

Selamlar forumda bir arkadaş yapmıştı zamanında ve sonuç almıştı şimdi hatırlayamadım kim olduğunu.
Bir mukavvaya raptiyeleri batırıp ters çevir ve seleye koy. Raptiyeler nedeniyle alışkanlığından vazgeçmiş kedi. Hoş bir yöntem değil ama kedi kendisine zarar vereceği için orada yatmaz.

usta paket yap kediyi:p benim motorun üstündede gördüm kediyi diğerindede kedinin arkadaşı olsa gerek.
1 2 kovaladım gitmiyo koltuğuda zadelemiş iğne ucu kadar kafa attı benim::angry2::::angry2::
kardeşimle yakalayıp uzaklara atacaktık ki kedi bizim arabaya girmiş bagajı açıktı, bizde plakayı takıyoduk motorun. abi siz bekleyin dedi atladı arabaya uzaklara attı geldi :cherry:
artık rahatım :wiinkk: apartmanın çocukları aradılar kediyi bizde bişey söylemedik:mrgreen:

ya yatsın sorun değil pati izi yapıyor tüy bırakıyor üstüne çiziyor bi gün yırtcak seleyi uğraştırcak...

Nfs

Ben geceleri kapalı yere koysam dahi;üzerine bir şey örtüyorum,koyuyorum.Kedi spreyide kullandım yanlız biraz maaliyetli ha denemekte zarar varmı yok?Karabiber uygulamasıda uygulanıyor.Naftalinde keza öyle.En kötü döşemeciden kenaralrı lastikli bi kılıf diktirisin sorum çözülür..En azından koltuğunu tırmalamaz...Son oalrak naylon poşete kediler tav'dır bunu unutma..Su'Dan daha fazla irite olurlar..

Ben geceleri kapalı yere koysam dahi;üzerine bir şey örtüyorum,koyuyorum.Kedi spreyide kullandım yanlız biraz maaliyetli ha denemekte zarar varmı yok?Karabiber uygulamasıda uygulanıyor.Naftalinde keza öyle.En kötü döşemeciden kenaralrı lastikli bi kılıf diktirisin sorum çözülür..En azından koltuğunu tırmalamaz...Son oalrak naylon poşete kediler tav'dır bunu unutma..Su'Dan daha fazla irite olurlar..

büyük bi poşet geçirsem işe yararmı dersin bi deniyeyim bakalım :)

Nfs

büyük bi poşet geçirsem işe yararmı dersin bi deniyeyim bakalım :)

Tabi ki! :cat: Bizm apartmanda beverly300 olan 40 yaşında bir abi var.O bir mağazanın poşetini itinasız her akşam koyuyor..Denemesi bedava ama dikakt et.uçmasın selenin altına sıkıştır gibi yap.Güneş görüyorsa kumaş bez.de önerebilirm naylon özelliğini yitiriyor çünkü...;)

merhaba arkadaşlar motorsikletimin selesinde kedinin birisi dadandı iyice hergün yatıyor kutu koydum deliklerinden işedi:mrgreen: naftalin koydum sallamadı karabiber döktüm gene sallamıyor bildiklerimi uyguladım ancak hiçbiri işe yaramadı umrunda değil kedinin başka ne yapabilirim??

Bu kedilerin today aşkı nedir ya ? Aynen öyle benimkindede kedi yatıyor hergün.Afedersiniz bir keresinde (çok ciddiyim) zina yaparken yakaladım:mrgreen: mandalı bi fırlattım kafasına camdan gittiler :queen:

ben bahçeye koyuyorum arka tarafa çekiyorum bizim bahçede doğumhane ne kadar dişi kedi var doğumu bizde yapıyor arkadaki evde şuanda boş müstakil ev evin arka camı açık parmaklık var oradan girmiş doğumunu evde yapmış :) motorun yanına gidicem yavrularıda evde kapıyıda açtık rahat girsin çıksın diye anne kapının o tarafa bırakıyorum 1 haftadır rahat giremiyorum ne zaman gitmeye kalksam motorun yanına kııı kııılıyor sokmuyor sağolsunlar motorun üstüne çıkma cabaları yok altında takılıyor :)

_w_

Bu kedilerin today aşkı nedir ya ? Aynen öyle benimkindede kedi yatıyor hergün.Afedersiniz bir keresinde (çok ciddiyim) zina yaparken yakaladım:mrgreen: mandalı bi fırlattım kafasına camdan gittiler :queen:

:queen::queen::queen: vay zinacılar :):queen:

arkadaşlar konunun açıldığı bölüm: MT Atölye - Teknik Servis
Konu başlığı Motorumda Kedi yatıyor:queen::queen::queen::queen: konuya girmeden koptum yaw :) :queen:

arkadaşlar benım taktiğim çok kolay ve ücreetsiz :D brandanızı yaydıktan sonra sele kısmından kablo ip vs gibi elımızın altında bulabilecegimiz malzemeler ile 2 peg arası sıkı baglıyoruz kedıye gırecek yer kalmıyor :)

ne güzel işte kedi bulmuş seni.
direk al eve, akşamları da motorun üzerinde yatsın
bi de çişini yapacak yere alıştır. iki güne kankasınız :D

alakasız ama şu mondial'a bi 600 lük v-twin taksalar efsane olur bu alet.

Bundan kaçış yok arkadaşlar. Garajımız yoksa ve açık alanda bırakıyorsak bu kaçınılmaz son. Benim de böyle bir kiracim var. Herifi her geldiğimde motoru park ettiğim yerin 2 metre yanında kaldırımda uyurken buluyorum. Geliyorum kafayı kaldırıp bana bakıyor nerede kaldın der gibi. Motoru kilitliyorum eve doğru yürüyorum bakıyorum ki paşam sele de yerini almış kıvrılmış uyuyor.

Kedi pek önemli değil de motoruna tavuk tüneyenleri gördüm inanın kediden daha pisler motorda mıçmadık yer bırakmıyolar :queen:

_w_

էሀռርለվ;2361004' Alıntı:
Kedi pek önemli değil de motoruna tavuk tüneyenleri gördüm inanın kediden daha pisler motorda mıçmadık yer bırakmıyolar :queen:

aynen katılıyorum:) bazı tavukların motosikletin üstüne yumurtladıklarını bile gördüm:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar