Motorumda Kedi yatıyor

merhaba arkadaşlar motorsikletimin selesinde kedinin birisi dadandı iyice hergün yatıyor kutu koydum deliklerinden işedi:mrgreen: naftalin koydum sallamadı karabiber döktüm gene sallamıyor bildiklerimi uyguladım ancak hiçbiri işe yaramadı umrunda değil kedinin başka ne yapabilirim??

aynı dert bendede var malesef:pr: daha cuma gunu yenı motor koyduk onuda hallettı hemen. dırek bıryerlerıne malum sıvısını attırmıs ve her ıkı motorda yatmıs. kendısını bır gorsem. hıc denk gelemıyorum. sabah bakıyorum yok aksam bakıyorum yok gece yarısı ınıyorum yok gece 3-4 ınıyorum motorum yanına yıne yok. ne ara yatıyor kalkıyor anlayamıyorum. kesın cozumu olan varsa lutfen yardımcı olsun:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
.Motorunda kedi yatıyorsa bu güzel bir şey. Benimkinde kediler yatıyor :mrgreen:

yatar. kedi bunlar. benimkinede yatıyorlar, pati izlerini bırakıyorlar. üzerine ben birde besliyorum bunları :queen:

yatar. kedi bunlar. benimkinede yatıyorlar, pati izlerini bırakıyorlar. üzerine ben birde besliyorum bunları :queen:

pati izine bende razıyım ama o tırnakları yok mu? igne batırmış gibi delikler var selemde şuan. çözüm olarak kalın bir bez seriyorum hergün üzerine.

motorun brandanın içine yatıyodu,lastiklere malum sıvı Allahın emri :queen: ,motor leş gibi kokuyodu,en son marketten bi kutu naftalin aldım şu lavabolara atıyolar ya yuvarlak gülle gibi onlardan aldım kutusuyla beraber brandanın içine kedinin yattığı tarafa koydum bidaha kedi medi gelmedi

üstad bazı motosiklet ekipmanı satıcılarında kedi kovucu bi sprey var ne kadar kullanışlı bilmiyorum ama bi dene istersen...

kalın bez ser yazıktır ya, yazın neyse de kışın koruyun bari

Kedi kovucu bir sprey var onu alıyorsunuz. Motorun çevresine yere,yada kedinin atlama zıplama noktalarına bir güzel sıkıyorsunuz. Kedi falan gelmez bir daha :) Sakın motorun üstüne yada selesine sıkmayın, zarar verir

naftalin koydum seleye sıkıştırdım delikli poşete koydum gene banamısın demedi sabah gittim ben etkilendim kokudan ama kediye bişey olmamış :D

Kocaeli İl Temsilcisi
motorun üstüne yattığı bir şey değil iş yerimin servis arabasının motor kısmına alttan giriyor soğuk bir kış günü , şöförümüz olan arkadaş arabayı yüklüyor bizimki halen motor bloğunun oralarda bir yerlerde , marşa basıyor araba gürültülü çatırdamayla çalışıyor , sonrasını anlatmıyorum devir daim kayışları vs. ortalık mezbahane kan kokusu sardı ortlığı , üzücü bir durumdu be mübarek hayvan ne ararsın motorun içinde ..

kendi garajımda ön tekerdeki firen kaliperinden akıyormuş gibi görünen ve cantı yarı yarıya ıslatmış bir yaşlık görüyorum eğilip parmağımla dokunuyorum , aklıma gelen soru acaba firen hidroliği kaliperden yada eklemlerden sızıntımı yapıyor sorusu,?

parmaklarımla baş ve işaret parmağımla sıvının yağ olup olmadığını anlamak için ovuşturuyorum kokladıktan sonra jeton düşüyor :cherry:

vayyyyy geçmişine yandımın kedisi :queen:

motosikletimin üzerinde her sabah ,hangi kaş göz arasında çıkıyor bilmiyorum ona sözüm yok kedinin ayak izleri be hayvan oğlu hayvan :) bari çamurlu ayaklarla çıkma !

çıkarttıracak bana havalıyı en sonunda kılıfından :queen:

Ellemeyin yatsınlar. Sizi tercih etmiş hayvanlar... Kedi özel ve güzel bir hayvandır.

Tırnak geçirmesini istemiyorsanız kalın bir bez koyun, Mümkünse battaniye. İşemesine ise yapçak bi şey yok. Bir yarımlık suya bakar...

Ellemeyin kedileri. İşiniz rast gitmez sonra..

Ben olsam buna biraz mama veririm, bak benden baskasi gelince bas tirmigi hasat et adami diye de tembihlerim:)

üstad bazı motosiklet ekipmanı satıcılarında kedi kovucu bi sprey var ne kadar kullanışlı bilmiyorum ama bi dene istersen...

motosiklet magazasına gıtmeye gerek yok . Herhangi bir pet shop a yada sahıbınden com gibi sitelerde kolayca bulabileceiniz kedi köpek kovucu spreyler var. motorunun yakınına bıle sıksanız ıse yaradıgı soylenıyor.3-4 gunde 1 sıkıp 1 ay ıcerısınde zaten kedı de bır daha yaklasmıyor. 1 şişe yeterlı dıye dusunuyorum fiyatlarıda 15 ila 30 arası değişiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar