dertler bitti ...gece rahat uyku zamanı... 250cc ve 250cc üzeri full hırsızlık dahil kasko ...
yaklaşık fiyat verebiliyor musun hocam? er6 f
h2o ;
Abi Hep Kasko Full Kasko (Forumun Kaskocusu h2o )
benım Motor kymco agility 125 Kasko yapabılır mıyız ona
2007 fazer için kasko sordum 2 farklı yere
bana 2700ytl gibi uçuk bi fiyat çektiler
şimdi farkettim model ile fiyat arasındaki ilginç benzerliği
evime 3-4 dakika yürüme mesafesinde kapalı otopark var oraya bırakıyorum
motosiklet için 20ytl, 24 saat açık, güvenliği var, manyetik kartla giriş çıkış yapılıyor
kimseyle muhattab olmadan istediğin vakit gir çık yapılabiliyor
etrafınızı iyi araştırın derim hiç yoksa oto yıkama işleri yapan otoparklar oluyor sokak aralarında
ya bu kasko işi biraz kafamı karıştırıyo daha dorusu anlamış değilim maddeleri nerlerdir yani motoru kitledik çalındı bunu kasko karşılarmı yoksa illa garajın olupta garajdanmı çalınacak ..yani bunu bi açıklayabilirmisiniz şimdiden teşekkürler..
bende her taraf binalarla dolu bi mahallede oturuyorum motosikleti bırakalım arabaya bile park yeri yok. 500 metre uzakta otopark var aylık 50 ytlye oraya bırakıyorum![]()
arkadaşlar inşşat demirinin kesmediği zincir veya halat demişsiniz bunu nerden temin edebilirim bir bilgi verebilirmisiniz lütfen
2007 fazer için kasko sordum 2 farklı yere
bana 2700ytl gibi uçuk bi fiyat çektiler
şimdi farkettim model ile fiyat arasındaki ilginç benzerliği
evime 3-4 dakika yürüme mesafesinde kapalı otopark var oraya bırakıyorum
motosiklet için 20ytl, 24 saat açık, güvenliği var, manyetik kartla giriş çıkış yapılıyor
kimseyle muhattab olmadan istediğin vakit gir çık yapılabiliyor
etrafınızı iyi araştırın derim hiç yoksa oto yıkama işleri yapan otoparklar oluyor sokak aralarında
koy kapalı garaja ver ayda max. 50 TL X 12 =600 TL yapar oldu sana kosko
ben yatar kalkarım kırar dökerim diyosan ozaman kasko yapacan ama genede kapalı bii yer lazım en azından yağmur almasın diye![]()
ah arkadaşım iyi diyorsun hoş diyorsunda kapalı garaj bizim burada nerde en yakın kapalı garaj 3-4km. ileride yan apartmanlarında kapalı garajı yok olsada anlaşsam neyse parasını versem oraya koysam oda yok.şaşırdım ne yapacağımı
Valla zor bir durum arkadaşım.
Allah yardım etsin. Apartmanın yanında demirleyebileğein ve gelip geçerken kimsenin sürtünmeyeceği bir yer bulabilirsen...
Mastar Lock'un kesilemez çelik halarlı kilitleri var onlardan bir tane alıp bağşa
1 disk kilidi birde alarm taktırırsan hırzızlar uğraşmaz diye tahmin ediyorum.