motoruma park yeri bulamıyorum

beylerr zonguldaga beklerim eheh ben apartmanın onune bırakıyorum üniversite cad oturuyorum direksiyonu bile kilitlemiyorumm hesabını siz yapınn:cherry:

büyükşehirde oturmanın sayısız dezavantajlarından birisi bu işte ama sen yinede direksiyonu kitle ne olur ne olmaz:p

TWG

oto yıkamacıya nasıl güveneceğiz. sabah gelmişsin motoru gece götürmüşler dedi. belki kendi bile ortaktır. insanoğlu ne yapacağı belli olmaz.

doğru diyosun, çoğu mafya gibi tipler zaten
bizim evin altında var birtane ben güvenip veremedim
adam ilgilenmedi bile, arabalar girip çıkarken bişi olursa karışmam filan diyo işe bak
bu yüzden 250m ilerde adam gibi otoparka yürüyorum ama içim rahat

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende bulamadım ve sonunda aylık 150 liraya otoparka koydum,,,, istanbulda motorlu olmak büyük problem!!! ama inadına aşığıyım,,,

Bende apartman bahçesine bırakıyorum. 2 Çelik halatlı kilit al önden ve arkadan bir demire bir kolona filan bağla, hırsıza kilit dayanmaz ama çok uraşacağı bir şeyde, yıldırıcı oluyor. Kısaca sı böyle durumda sizinki dışında bir motosiklete yönelecektir.

KEndine mutlaka alternatif bir mekan bulabilirsin, biraz yürümeyi göze alabilirsin bence.. Ben motorumu kendi apartmanımın açık otoparkına koymaktansa arkadaşımın apartmanının kapalı garajına koyuyorum, kumanda yaptırdım 25 tl , en az 200 mt yürüyorum ama kafam rahat. Eğer titiz kullanıcıysan böyle bir alternatif geliştirebilirsin.

Son düzenleme:
Valla bened apartmanda oturuyorum Motorumu 2,5 Yıl Boyunca Dışarda Sadece Direksiyonu kilitleyip bıraktım çokda rahat uyuyordum he :) Sonrada Sattım..Ama Burası Düzce orası ayrı...

Konuda Eskiymiş ama olsun yazdık artık :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Büyükşehirlerde motosiklet için en etkili çözüm standart bir konteynerı bölmek ,her bölme için kapı yapılır içine sığdır motosikletleri. :cherry:

vallahi bizim oturduğumuz apartmanın altında otopark var çalınma korkusu yok ama yinede park olayı problemli. insanlar motosikletli fazla görüyorlar. kaç sabah kalktığımda yerini değişmiş gördüm. Çok sinir bozucu..

selamlar etrafında kapalı otoparkı olan apartman yonetıcılerıne anlat eger ıkna edebılırsen apartman aıdatı gıbı bır para teklıf edersın motorun orda yer kaplamayacagı ıcın kımsenın yerını de ısgal etmessın...

çok güzel bi sistem 15 , 20 liralık makinesi olanlar için ideal en azından otoparka da bıraksa gözü arkada kalmaz

İyide arkaşlar sokakta böyle bişeyi nasıl bırakırsınız adamlar alıp götürür belediye bile izin vermez.Küçük gecekondu gibi :)

Bende sokakta bırakıyorum disk kilidi ıkı tane celık halat ve alarm kullanıyorum.Çok sıkıcı oluyor onları takıp sokmek ama artık cok cıkıp bakmıyorum bunlara ragmen de calınırsa yapacak başka bişey yok..:pr:

TWG

bende bulamadım ve sonunda aylık 150 liraya otoparka koydum,,,, istanbulda motorlu olmak büyük problem!!! ama inadına aşığıyım,,,

niye bu kadar pahalı acaba? mutlaka daha uygun fiyatlı yer vardır
benim şansım belediyenin işlettiği otopark var yakında o nedenle çok uygun
ama özel işletmelerin olduğu kapalı otoparklardan da fiyat almıştım
motosiklet için 60lira civarı hep fiyatlar

Ben garajım olmadığı için pahalı bir motor alamıyorum diyebilirim. Orta yerde bırakacağım, tüm önlemlere karşın çalınma riski olacak, çalınmasa bile çoluk çocuk orasıyla burasıyla oynayacak... Yok abi ben benim 250 likle idare edeceğim bu apartmanda durduğum sürece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar