Motoruma Kedi Girdi :D

valla bravo :) ilk defa duydum böyle birşeyi ..kedi arkadasada birşey olmaması olayı cok daha keyifli kılıyor

Motosikleti
Hornet
:mrgreen:
Operasyon kötü sonuç alınmadan başarıyla tamamlanmış:p
yanlışlıkla benm motora girse yandı..maşbiyerleri sökmek için komple ön grenaj çıkıyo:)

arabaların içine giriyor bazen çok kötü oluyor.bir kere adam kaputu bir açtı kusacaktım neredeyse :( gittiler tazyikli suyla kazıdılar kediyi.paramparça olmuştu:(

Geçmiş olsun kediciği iyiki zamanında farketmişsin ben olsam aklıma bile gelmezdi oraya gireceği:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aaaa çok datluymus yafuu :mrgreen: yirim yirimm....

arabaların içine giriyor bazen çok kötü oluyor.bir kere adam kaputu bir açtı kusacaktım neredeyse :( gittiler tazyikli suyla kazıdılar kediyi.paramparça olmuştu:(

Arabada trigerin sıkısınca kedıden gerıye bır sey kalmıyo bazen arabayada zarar verıyo subapların egıldıgı bıle sahıt olmustum kediden geri kalanları temizlemek en pis iş hele Allahtan ben sadece parçacıyım :queen:

Semihcim bence bu ZC lerin ortak özelliği çünkü; bizimde ZC varken aynı yere yavru kedi girmişti
ve kedinin oraya girdiğini ben gördüm ama Emre' yi bu gerçeğe inandırmak zamanımı almıştı,
sonunda oda fark etti ve binbir zorlukla çıkardık yavrucağı oradan.. :p :mrgreen: :queen:

:mrgreen: Çok masum bakıyor. Motosikletine kedi giren ilk insan olarak tarihe geçtin. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
niyetin varsa bir Triumph " TİGER " al abi kızcağıza :bounce:

ya da bir jaguar... maksat kedigillerden olsun :queen::queen::cherry:

abilik bir yere kadar ,çalışsın alsın.
Triump tiger ı kendime bile almadım:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet oraya kedi girmesi ilahi bi işaret ::blusssh:bana motor almanız gerekiyo sanırım :sunny:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tüh, abi keşke bir haber ajansına haber verip öyle çıkarsaydın kediyi.Akşam haberlerde görürdük.Belki para bile verirlerdi.:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar