motoruma kar lastiği taktık

Bu motorumun temiz halidir :) dün akşam o gördüğünüz bütün aksamlar aşırı araba otobüs takip etmekten çamur içindeydi. plaka bile kapalı haala mahsus açmıyorum çamurunu temizlemedim:)

motoruma kar lastiği taktık arkadaşlar. daha güzel gidiyo artık karlı sokaklarda :)

markamız :)
s380po8.jpg

s381ev2.jpg

s383nd6.jpg

arka tekerleğin sökülmesi anları... (ustamcığın haberi yok meşhur oldu:mrgreen:)

eksoz, sağ amörtisör ve dingil plakası havalı lokmayla söküldü.

s382hn7.jpg

janttan çıkan lastik

s384vb4.jpg

s385ur7.jpg

yenisin takılması...

s386vc7.jpg

deterjan sürüyoz kolay takılabilmesi için...

s387xa0.jpg

janta da sürülürmüş

s389mn0.jpg

arka takımlar...

s390cm8.jpg

hazır sökülmüşken görün sistemleri...

s391zu3.jpg

yeni lastiğin takılması

s392jz8.jpg

s393tm4.jpg

s393tm4.jpg

son çabalar :)

s394vr7.jpg

havası...

s395yf9.jpg

s396tl1.jpg

yerine takılması

s397dp5.jpg

s398zg4.jpg

havalı lokma...

s400zy0.jpg

sıra ön tekerlekte.

s401pl1.jpg

s402rd4.jpg

s403ik3.jpg

ön teker daha zor çıktı diyo ustamcım :)

s404sq2.jpg

bu esnada ben çayımı yudumluyorum :):):):mrgreen:

s414ls9.jpg

s407ny3.jpg

yeni lastiğin takılması...

s408le5.jpg

s409ps3.jpg

s410wq1.jpg

geri takıyoruz ...

s412iv6.jpg

s417wh3.jpg

arka tamam...

s419us1.jpg

ön tamam...

s418er6.jpg

kalın sağıcaklar.kazasız sürüşler arkadaşlar... siz koydunuz tabi garajlara ben bincem inşallah kış boyunca. hedefim bu. günde 2saat de olsa bineceğim fırsat oldukça:)

Son düzenleme:

asm

İyi etmişsiniz hakkaten.Hayırlı olsun. Vakumlu lastik ise karda kalkışlarda teker pek patinaja kalmaz. (virajlarda gene dikkatli olmak lazım ama fren mesafesi ve kalkışta etkili olur muhakkak)

Ama sadece dişleri varsa(hamuru yazlık lastiğe göre farklı değil ise diğerinden pek farklı olmayacaktır durum)

Durum nasıl? Diğerine göre farketti mi biraz?

asm

Sadece diş varsa psikolojik olarak korunduğunu düşünmekten ötesine gitmez muhtemelen :)

Su tahliyesi daha iyi olur ama o da güzün ve baharın etkili olur(bilindiği üzere)

hayırlı olsun bende 151 rs motoruma takmıştım,gerçekten çok faydası oluyor hele karda.
ben kendim çıkardım taktım lastikleri.

Hayırlı olsun abi...Sorması ayıptır ne kadara mal oldu..Benim arka lastikde Duro değiştiricemde yaklaşık fiyat çıkartayım dedim...

İyi değil diyemeyiz, ne kadar ekmek o kadar köfte. Fiyatına göre iyi lastik tabi ki :cat: Ama sen yine de lastiğe çok güvenme, dikkatli sür :cat:

vayyy sinan abime bak beee, hayırlı olsun bakalım ,, güle güle eskit mi denir ne denir se işte ondan , :mrgreen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kar lastiği demek yanlış olur, ama dişlerin lug (türkçesi ile lag :p ) dizayn oluşu karda çamurda çekişi artırır
duro da bir çin lastiği kalitesi diğer çinliler kadar

Rokko'ya mı taktırdın 115 YTL lik lastik.. ? 2 senedir scooter kullanıyorum daha ne kadar kullanırım bilinmez ama gidip lastiğe 115 vermem açıkçası..

Rokko'ya mı taktırdın 115 YTL lik lastik.. ? 2 senedir scooter kullanıyorum daha ne kadar kullanırım bilinmez ama gidip lastiğe 115 vermem açıkçası..

115 ytlmi :S
zealsunumun arka lastiğini değiştirip duro yapmıştım eridiğinden dolayı 25 ytl ye almıştım ?

İyi etmişsiniz hakkaten.Hayırlı olsun. Vakumlu lastik ise karda kalkışlarda teker pek patinaja kalmaz. (virajlarda gene dikkatli olmak lazım ama fren mesafesi ve kalkışta etkili olur muhakkak)

Ama sadece dişleri varsa(hamuru yazlık lastiğe göre farklı değil ise diğerinden pek farklı olmayacaktır durum)

Durum nasıl? Diğerine göre farketti mi biraz?

karlı yerlerde daha rahat gidiyorum asm. kayma çok azaldı. hele hele karların erimeye yakın hani kahverengi kum gibi olan yerlerde ise süper hızlı gidebiliyorum.
eskişehirde kış uzun sürüyo galiba :) ben olsam takmazdım

valla ben de takmıcaktım da işe gidip gelirken zor olmaya başlamıştı kıllı. iyi oldu bee :):):)

işe gidip geliyom bende tubiş. toros çıkmıyo. motor daha iyi.:p

zealsunumun arka lastiğini değiştirip duro yapmıştım eridiğinden dolayı 25 ytl ye almıştım ?

scooter lastikleri pahalı oluyo o zaman. ne biliyi. biçok yere sordum esk.de heryerde 55lira.bi yerde 45 liraya buldum hemen taktım.:bounce:

dostum sen adanayla eskişehiri bir tutma buranın buzları hakkari deki dağlarda olmaz sen burda buzda bır saat motor kullan atarsın motoru bır kenara valla ben o motora eskı lastıklerı varken bındım varya 1 km yolu 10 dakıkada zor aldım yanı adana gıbı degıl dostum muazzam bır ayaz yerlerı buz yapıyor sonar driiiiiiiiiiffffffffft

Bu kar tipilerin daha kalınları enduro tarzı olanlar varmı acaba malüm asfalt lastikler çok kayıyor.Daha fazla motorsuz yaşayamayacam ben...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
digiboy boşwer kardesim canından önemlimi verdiğin para isterse 200 olsun
zaten arka lastiğin kabak olmuştu iyi oldu değiştirdiğin dişli lastik yol tutuşunu artırır babamda mondial 125 mt var arka lastık 1 kaç kere fitille yama yapıldı
duro 3 50 lastıkle değiştirdim canavar gibi oldu en azından (cheng shing)
orjinal lastiklerinden daha iyi yol tutuşu mükemmel sen en iyisini yapmışsın zaten rokko hussara göre hantal kasa yapısı vs ..

KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar