Eee düğün ne zaman :cat: :rendeer::rendeer::rendeer:
heheheheh
Eee düğün ne zaman :cat: :rendeer::rendeer::rendeer:
Kıymetli motorcu kardeşlerim, hatırlarsanız geçenlerde gece 02'de duran motoruma bir bayan çarpmıştı hatırlarsanız. Kendisinden şikayetçi olmamış, kendisi de 150 liralık hasarımı ödemişti. Bu kibar bayan daha sonra bana motor almak istediğini söylemiş, bende Scoter'ciler size ihtiyacım var adlı bir topik açmıştım.
Netice de bugün SYM Mio marka bir motor aldı Kızıltoprak'tan. Tabii henüz sürmesini bilmediği için motorunu eve kadar bıraktım. Arabasını da satıyor.
Yakında sitemize üye olur ve gezilerimize de katılır..
Keşke kaza yapan herkesin akibeti böyle olsa diyorum.
Kıymetli motorcu kardeşlerim, hatırlarsanız geçenlerde gece 02'de duran motoruma bir bayan çarpmıştı hatırlarsanız. Kendisinden şikayetçi olmamış, kendisi de 150 liralık hasarımı ödemişti. Bu kibar bayan daha sonra bana motor almak istediğini söylemiş, bende Scoter'ciler size ihtiyacım var adlı bir topik açmıştım.
Netice de bugün SYM Mio marka bir motor aldı Kızıltoprak'tan. Tabii henüz sürmesini bilmediği için motorunu eve kadar bıraktım. Arabasını da satıyor.
Yakında sitemize üye olur ve gezilerimize de katılır..
Keşke kaza yapan herkesin akibeti böyle olsa diyorum.
merhaba ben POMARANCE. bahsedilen kazayı yapan bayan sürücü ben oluyorum![]()
Sevgili Bassy_Bolu; öncelikle kadın yerine bayan demek daha şık olurdu!!!
Siyah atmaca'ya çarpmadan önce(yaklaşık 10 senedir)motosiklet hevesim vardı. biz buna enerjinin kinetiğe dönüşmesi diyelim))
arabasını ne kadara satıyo acaba bu abla![]()
noktalama işaretlerinin önemi işte... ilk okuyunca ben de, "Allah Allah, yav hem motorunun 150 liralık hasarını ödemiş hem de ona niye motor almak istiyor" diye düşündüm. "acaba vicdanı elvermedi de, yeni bir motor mu alacak siyahatmaca'ya" diye düşünüyorum... :mrgreen:
ya da ben ilk okuyuşta cümleyi böyle görmüş ve yorumlamışsam acaba beynimin hangi lobu daha çok çalışıyor? hem solak, hem de karadenizliyim bu arada... :queen:
keşke benim motoru pert eden teyzede motor alsaydı kendine
72 den soora vermezler heralde a2![]()