Motoruma çarpan bayan sürücünün ibretlik akibeti

pu ha ha :D çok iyimiş ya.:p

Banada bi kamyoncu giderken dokunmuştu.sonra masrafanı öderim gardaş aramızda hesablaşıruk demişti.Sonra o kamyoncu dayı "bağada motür alalım deliganlı yardımcı ol hele" demişti.

hemen hemen aynı durumu yaşamışız tek fark bayan olması olsa gerek. Zu ha ha ha :queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba ben POMARANCE. bahsedilen kazayı yapan bayan sürücü ben oluyorum:)
Sevgili Bassy_Bolu; öncelikle kadın yerine bayan demek daha şık olurdu!!!
Siyah atmaca'ya çarpmadan önce(yaklaşık 10 senedir)motosiklet hevesim vardı. biz buna enerjinin kinetiğe dönüşmesi diyelim:)))

Abla ben kadın demiyorum.Hani şu meşhur sapık filozof psikolog Sigmund Freud var ya.O demiş.Ben alıntı yaptım sadece.:queen::queen::queen:

Bu arada şaka yapıyoruz.Üstünüze alınmayın lütfen.Maksat muhabbet olsun işte.Yeni motorunuz hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanın.

merhaba ben POMARANCE. bahsedilen kazayı yapan bayan sürücü ben oluyorum:)
Sevgili Bassy_Bolu; öncelikle kadın yerine bayan demek daha şık olurdu!!!
Siyah atmaca'ya çarpmadan önce(yaklaşık 10 senedir)motosiklet hevesim vardı. biz buna enerjinin kinetiğe dönüşmesi diyelim:)))

Yeni aldığınız motorunuzun hayırlı, uğurlu ve kazasız, belasız olmasını Allah'tan diler, bol keyifli sürüşler dilerim.

Aramıza hoş geldin Pomarance... :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
pu ha ha :D çok iyimiş ya.:p

Banada bi kamyoncu giderken dokunmuştu.sonra masrafanı öderim gardaş aramızda hesablaşıruk demişti.Sonra o kamyoncu dayı "bağada motür alalım deliganlı yardımcı ol hele" demişti.

hemen hemen aynı durumu yaşamışız tek fark bayan olması olsa gerek. Zu ha ha ha :queen::queen::queen:

Arkadaş senin durumunda da senin akıbetini düşünmek lazım :queen::queen::queen:

kingman 30, sana lafım yok zaten. Anladım ben seni. İyi dileklerin için teşekkür ederim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:26 PM ----------

Arkadaşlar, tanıdık eş-dost yardım ediyor ama ben profesyonel birinden sürüş teknikleri dersi alsam ii olur diyorum. sizler ne önerirsiniz? Araba ile yaptıklarımı okudunuz:) sorumu ona göre cevaplayın lütfen:)))

yaktın kadıncağızın başını desene :p

motorcu'da oldu tekeri düz bassın diyelim :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kingman 30, sana lafım yok zaten. Anladım ben seni. İyi dileklerin için teşekkür ederim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:26 PM ----------

Arkadaşlar, tanıdık eş-dost yardım ediyor ama ben profesyonel birinden sürüş teknikleri dersi alsam ii olur diyorum. sizler ne önerirsiniz? Araba ile yaptıklarımı okudunuz:) sorumu ona göre cevaplayın lütfen:)))

Honda'dan profesyonel eğitim alabilirsiniz.Buradan inceleyebilirsiniz :
http://honda.com.tr/motosiklet/learning_center.htm

keşke bana da carpsalar ve sonum böle bitse..film gibi

bildiğin romantik komedi : )

MT film sunarrrr..
dışşş vuuuufffff (efeekkt)
coming soonn !! (fragmancı sesi)
This summerrr !!!

GKN

keşke benim motoru pert eden teyzede motor alsaydı kendine :p
72 den soora vermezler heralde a2 :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar