- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba
Kahvaltı için pastaneye gittim.motoru park ettim arabanın arkasına
3 dakika içinde oldu olmadı
Bu sığır çıkacakmış bende bakıyodun
Önünde yer var çıkar dedim.Sığır oğlu sığır geriye takıp bastı
Motoru boşta bırakmıştım motor biraz geriye gitti bende hemen çıktım bağırdım daha da gitti şerefsiz
Adama in lan diye bağırdım kaçtı gitti pastanedekiler geldi baktı ama
Size de sormak istedim bu herif ön lastiğe vurarak baya itti motoru gidon kilidini açınca amörtisörler açıldı gibi yani motor öne yığıldı gelirkende bayağı ön frene falan bastım denedim bişey yok gibi ama bu dediklerim 20km civarında
Adam motora vurduğunda amörtisörlerib şaaeye yaklaştığını düşündüm ama kafam bayağı karışti bu daha ilk motorum açıkçası bilen arkadaşlardan bi yardım istiyorum şunu deneyin gibi veya şöyle bişey olmuş olabilir gibi
Lütfen arkadaşlar bi el atın
Kahvaltı için pastaneye gittim.motoru park ettim arabanın arkasına
3 dakika içinde oldu olmadı
Bu sığır çıkacakmış bende bakıyodun
Önünde yer var çıkar dedim.Sığır oğlu sığır geriye takıp bastı
Motoru boşta bırakmıştım motor biraz geriye gitti bende hemen çıktım bağırdım daha da gitti şerefsiz
Adama in lan diye bağırdım kaçtı gitti pastanedekiler geldi baktı ama
Size de sormak istedim bu herif ön lastiğe vurarak baya itti motoru gidon kilidini açınca amörtisörler açıldı gibi yani motor öne yığıldı gelirkende bayağı ön frene falan bastım denedim bişey yok gibi ama bu dediklerim 20km civarında
Adam motora vurduğunda amörtisörlerib şaaeye yaklaştığını düşündüm ama kafam bayağı karışti bu daha ilk motorum açıkçası bilen arkadaşlardan bi yardım istiyorum şunu deneyin gibi veya şöyle bişey olmuş olabilir gibi
Lütfen arkadaşlar bi el atın