Motoruma araba çarptı

Ygz

Arkadaşlar merhaba
Kahvaltı için pastaneye gittim.motoru park ettim arabanın arkasına
3 dakika içinde oldu olmadı
Bu sığır çıkacakmış bende bakıyodun
Önünde yer var çıkar dedim.Sığır oğlu sığır geriye takıp bastı
Motoru boşta bırakmıştım motor biraz geriye gitti bende hemen çıktım bağırdım daha da gitti şerefsiz
Adama in lan diye bağırdım kaçtı gitti pastanedekiler geldi baktı ama

Size de sormak istedim bu herif ön lastiğe vurarak baya itti motoru gidon kilidini açınca amörtisörler açıldı gibi yani motor öne yığıldı gelirkende bayağı ön frene falan bastım denedim bişey yok gibi ama bu dediklerim 20km civarında

Adam motora vurduğunda amörtisörlerib şaaeye yaklaştığını düşündüm ama kafam bayağı karışti bu daha ilk motorum açıkçası bilen arkadaşlardan bi yardım istiyorum şunu deneyin gibi veya şöyle bişey olmuş olabilir gibi

Lütfen arkadaşlar bi el atın

Servise göster sıkıntı varsa plakadan polise sikayet

Arkadaşlar merhaba
Kahvaltı için pastaneye gittim.motoru park ettim arabanın arkasına
3 dakika içinde oldu olmadı
Bu sığır çıkacakmış bende bakıyodun
Önünde yer var çıkar dedim.Sığır oğlu sığır geriye takıp bastı
Motoru boşta bırakmıştım motor biraz geriye gitti bende hemen çıktım bağırdım daha da gitti şerefsiz
Adama in lan diye bağırdım kaçtı gitti pastanedekiler geldi baktı ama

Size de sormak istedim bu herif ön lastiğe vurarak baya itti motoru gidon kilidini açınca amörtisörler açıldı gibi yani motor öne yığıldı gelirkende bayağı ön frene falan bastım denedim bişey yok gibi ama bu dediklerim 20km civarında

Adam motora vurduğunda amörtisörlerib şaaeye yaklaştığını düşündüm ama kafam bayağı karışti bu daha ilk motorum açıkçası bilen arkadaşlardan bi yardım istiyorum şunu deneyin gibi veya şöyle bişey olmuş olabilir gibi

Lütfen arkadaşlar bi el atın

motor ne üstat

Ygz

Arabnın arkasını gördüm plakada yoktu
Pastanedekiler tanıyor herifi

Motord bajaj boxer açıkçası bişey yok gibi geldi ama emin olamıyorum

Arabnın arkasını gördüm plakada yoktu
Pastanedekiler tanıyor herifi

Motord bajaj boxer açıkçası bişey yok gibi geldi ama emin olamıyorum

sen yinede servise götür derim, birşey kaybetmezsin. Ülkemizde böyle insandan doğmuş ne olduğu belli olmayan varlıklar olduğu sürece bize rahat yok.

senın yerınde olsam varya o herıfle ne ugrasırım bellı degıl. oralarda kamera falan var mı ? vurdu kaçtı plaka takmıyor sadece gıcıklık olsun dıye ugrasırım o adamla.

resım gormeden yada motoru gormeden bırsey demesı zor ınsanların varsa resım at yada video vs. yada göster servise direk söylerler zaten.

Ygz

Yanlış anlaşılmasın ama ben servise güvenenedim bi türlü ondan konu açtım
Dediğim gibi amörtisörlerde sorun olup olmadığını nasıl anlarım
Gerçi bu herif 7-8. Le falan çarptı herkes baktı lastiğe vurdu abi biley yok faşan dediler amörtisörşeree falab baktım bişey yok gibi ama insanın içinde kuşku oluyor

Mesaj yazan arkdaşlara teşekkürler

Yanlış anlaşılmasın ama ben servise güvenenedim bi türlü ondan konu açtım
Dediğim gibi amörtisörlerde sorun olup olmadığını nasıl anlarım
Gerçi bu herif 7-8. Le falan çarptı herkes baktı lastiğe vurdu abi biley yok faşan dediler amörtisörşeree falab baktım bişey yok gibi ama insanın içinde kuşku oluyor

Mesaj yazan arkdaşlara teşekkürler

Foto atsana bi dostum sana zahmet öyle daha sağlıklı yorum yapabiliriz

senın yerınde olsam varya o herıfle ne ugrasırım bellı degıl. oralarda kamera falan var mı ? vurdu kaçtı plaka takmıyor sadece gıcıklık olsun dıye ugrasırım o adamla.

resım gormeden yada motoru gormeden bırsey demesı zor ınsanların varsa resım at yada video vs. yada göster servise direk söylerler zaten.

:cat: sırf gıcıklık olsun diye uğraşırdım ben de. Hiç kimsenin yaptığı yanına kar kalmamalı. En azından dersini alır ve destursuz kontak çeviremez.

resimlerden bir sorun yok gibi gözüküyor fakat kullanan sensin eğer bir sorun var gibi hissediyorsan göster bir servise derim yinede. yada tanıdıgın guvendıgı kullanıcı var ise çevrende al bi şunla tur at sence sorun var mı dıye bır sor.

geçmiş olsun. amortisörü yamultacak kadar çarpsaydı kesin hissederdin. hiç sağa sola çekme titreme vs yoksa bir şeyi yoktur.
en büyük kazan belan bu olur umarım.

Ygz

Dün 10km kadar sürdüm tekrardan bi sıkıntı görmedin

Tekrardan sağolun arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar