Abi bana çok güvensiz hissettirdi ya kullandığım süre boyunca. Özellikle 250 geçtikten sonra daha da barizleşti. En temel sebebi, biri sıkıştırınca gaz açıp kaçamıyorsun yada güvenli sollama yapamıyorsun.Herkes neden 125CCleri gömüyor? Alın bir CBR125R yakıt tüketimi az parçası ucuz ve bol mis gibi motor.
Yağ bakımını 3 bin KMde bir yapıyorsan 2bin KMde bir yap yağın durumuna göre yağ değiştirme KMni belirle . Ön dişlini bir tık büyüt torktan kaybedersin ama otobanda rahatlar motor .
2 Seçeneğin var zaten ya CC yükseltmek ya da dişliyle oynamak dişliyle oynamak yokuş çıkarken zorlar motoruAbi bana çok güvensiz hissettirdi ya kullandığım süre boyunca. Özellikle 250 geçtikten sonra daha da barizleşti. En temel sebebi, biri sıkıştırınca gaz açıp kaçamıyorsun yada güvenli sollama yapamıyorsun.
41.000 kilometre sürdüm mekaniği ilk günkü gibi ve Evet çok zorladım yemek Sepeti kuryesiyim Çünkü keyfince dilediğince sür 80de bağırmaya başlıyormuşCB125F ile otobandan işe giderken 5. viteste 80 gibi otoban alt sınırında bir hızda gitsem bile devrin çok yükselmesinden ve motorun bağırmasından psikolejik olarak çok rahatsız oluyorum, sanki motor gitmek istemiyor ve ben onu kamçılıyormuşum gibi. Red line dayayıp gitmek motorun canını almak gibi bir durumda değil sadece normal seyirde acı çekmesine çok üzüyorum o yüzden büyük motor almak istiyorum ama hondanın yaptığı nakit indirimi sağolsun ölü fiyata vermek bile mümkün değil sıfır motoru. Bu kadar etkileyeceğini tahmin etmemiştimi motorun zarar görmediğine dair bişeyler söylerseniz belki rahat edebilirim.