Motorum Varrrr :) Artık Benim De :))

resmini koymuş arkadaşlar önceki sayfalara elimde olmadığından üşendim eklemeye başka motorun resmini :)

Hayırlı olsun, düşük cc'li ve hafif bir motosikletle başlamanın yararını çok göreceksin, belki sırf bu yüzden benim gibi kaza atlatacaksın ve iyi ki bununla başlamışım diyeceksin.
Kararın için tekrar tebrikler.

Kazasız ve sorunsuz Km'ler dileği ile, hayırlı olsun:rendeer:

hayırlı uğurlu olsun.Ne güzel bi bayan motorcumuz daha trafiğe çıktı.kzasız sürüşler diliyorum k.i.b;)

Adana İl Temsilcisi
HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE VE KAZASIZ BELASIZ KULLANMA DİLEKLERİMLE.ADANA'DAN SEVGİLERİMLE.KARDEŞİM BENDE SENİN GİBİ 3 AY ÖNCE AYNI MOTORUN ARORA KS-150'SİNİ(SIFIR) ALDIM.ÇOK MEMNUNUM.SÖYLEDİĞİN GİBİ KULLANIMI KOLAY,RAHAT.ANCAK BİRAZ MOTORUNU TANIYINCA VİBRASYONU YANİ TİTREŞİMİ HİSSETMEYE BAŞLAYACAKSIN (ÖZELLİKLE 8000 DEVİRDEN SONRA)AMA BU DA SORUN DEĞİL.BEN 2 GÜN ÖNCE ÖN DİŞLİYİ BÜYÜTTÜM,ŞU ANDA ÇOK DAHA İYİ.TAVSİYE EDERİM.EĞER BECEREBİLİRSEM ŞİMDİ BİRDE RESMİNİ EKLEYECEĞİM.

adanalı;498673' Alıntı:
HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE VE KAZASIZ BELASIZ KULLANMA DİLEKLERİMLE.ADANA'DAN SEVGİLERİMLE.KARDEŞİM BENDE SENİN GİBİ 3 AY ÖNCE AYNI MOTORUN ARORA KS-150'SİNİ(SIFIR) ALDIM.ÇOK MEMNUNUM.SÖYLEDİĞİN GİBİ KULLANIMI KOLAY,RAHAT.ANCAK BİRAZ MOTORUNU TANIYINCA VİBRASYONU YANİ TİTREŞİMİ HİSSETMEYE BAŞLAYACAKSIN (ÖZELLİKLE 8000 DEVİRDEN SONRA)AMA BU DA SORUN DEĞİL.BEN 2 GÜN ÖNCE ÖN DİŞLİYİ BÜYÜTTÜM,ŞU ANDA ÇOK DAHA İYİ.TAVSİYE EDERİM.EĞER BECEREBİLİRSEM ŞİMDİ BİRDE RESMİNİ EKLEYECEĞİM.

url]

becerememişin abi :cherry:
www.imageshack.us sitesine git abi. Resmini oraya yükle, sonra en alttaki linki
arasına yaz. :cat:

Adana İl Temsilcisi
Kardeşim Herhalde şimdi Hallettim.SÖYLEDİĞİN GİBİ YAPMAYA ÇALIŞTIM,ÖNCE OLMADI ŞİMDİ OK.

trafikte motosikletin artçısı değilde sürücüsü olarak bayanları görmek çok hoş bişey.sürüşlere devam,tecrübe kazanmaya devam...:p

sanırım özellikle şehiriçi trafiğinde 80 üstüne çıkmadığımdan daha vibrasyonu hissetmedim sanırım. şimdilik otobanlara çıkmıyorum :) ... bol bol km yapmaya çalışıyorum... yalnız bi sorum olacak. dün akşam ve bugün iki kere aynı problemi yaşadım. motor kendi kendine stop ediyor. benim vites değiştirmemden vs bağımsız bi şekilde... gaz verirken ölmeye başlıyor bi beş saniye sonra da duruyor... önce jikleyi çekili bıraktığım için motor boğulmuş (yani bi kaç dk) olabilir diye düşündük... kenara çekip bi beş dk falan bekleyince geçti... aynı şey sabah da başıma geldi (ama bu sefer olayın jikleyle alakası olamaz çünkü yarım saati aşkın zaten yoldaydım... işin kötü yanı durduğunuzda motor çalışmıyor. kenara çektim ve bekledim. en az 15 dk bekledim... sonra bi 20 defa denedim, jikleli jiklesiz :cherry: ve çalıştı... aynı olayın hızla akan trafikteyken ya da sağ şeritteyken falan olmasını hayal etmek istemiyorum... neden kaynaklanabilir sorun... vites geçişlerim muhteşem olmayabilir ama motoru boğduğumu da sanmıyorum...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu motordan hiç görmemiştim ya cbr 125in birebir kopyası gibi duruyo

Hayırlı olsun motor kullanmak gerçekten güzel bir duygu hatta bir tutku.
bende yazlık için bir tane mondial 100kh aldım .
istanbulda olduğum için hep resimlerine bakıp motorumu özlüyorum.
kazasız belasız kullanman dileğiyle.
murat:wiinkk:

Adana İl Temsilcisi
Donniedarko arkadaşım,tespitin çok doğru.cbr-125'in tamamen aynısı.yalnız birkaç küçük fark var.mesela;bunlar 5 vites,cbr 6;bunlar hava soğutmalı,cbr su soğutmalı,ön granaj da farklı ve tabiki aradaki ciddi kalite farkı.

Turuncu arkadaşım,sanıyorum senin karbüratör ayarları ile ilgili bir sorunun olabilir,yada jigle takılı kalıyor olabilir.sen jigle açık değil gibi görüyor olabilirsin ama ayarsızlıktan açık kalıyor olabilir.Benzer durumun tersi bende oldu,bende sabahları ilk çalıştırma esnasında jigleyi tam açtığımı sanıyordum(ki kol sona kadar çekili idi)oysa ayarsız olduğu için yarım çekiyormuş,ayarlandı oldu.ama yinede sabahları soğukken jigleyi açsamda hafif gaz vermek gerekiyor.

servise götürdüm, artık motor ölmüyo... ama bol bol stop ediyo ve stop ettiğinde jikle çekilmeden çalışmıyor....... bu çok garip....

Hayırlı olsun; Allah kazasız belaız binmeyi ve güzel zaman geçirmeyi nasip etsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı ve uğurlu olsun.

nazarlık :)

Turuncu hanım koyun artık motorun resmini:)nazar deyiceğinden korkuyorsanız nazar boncuklu fotograflarını koyun isterseniz:cherry: saygılar:rendeer: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar