Motorum Varrrr :) Artık Benim De :))

Hayırlı uğurlu olsun...Kimselerin nazarı değmesin inşallah!
Kazasız,belasız sağlıklı ve mutlu günlerde rüzgara karşı gaz açman ve bol bol yol yapman dileğiyle...:rendeer:
Fotoğraf koysan da bi görsek üstüne yakışmış mısın?:cherry:

Allah kaza bela vermesin. güle güle kullan. darısı bızım gıbılerın basına

Dostum, hayırlı uğurlu olsun.. Güle güle kullanırsın inş.

Anlattığın sorunlar tüm motorlarda zaman zaman oluşan sorunlardır..Benim senden isteğim sakın soğuma motorundan :cat: Hepimiz zaman zaman yolda kaldık, dakikalarca belkide saatlerce bekledik, çoğumuz km lerce itekledik .. Ama bu öyle bi aşk ki herşeye değer bence :wiinkk:

Motorunda çok güzel.. Kısa zamanda resimleri bekliyoruz. Korkma maşallahımızı çekeriz :)

ahhhhh ahhh

az kaldı benimde beni bekleyin anacıım

hayırlı olsun Allah tekerlerini yerden kesmesin frenlerini kitlemesin servisinin yolunu unuttursun daha ne diim

Çok sevindim, ne güzel duygularını sıcağı sıcağına paylaşman! Kazasız sürüşler dilerim. Umarım tam koruman da vardır. Yoksa amman diyeyim ihmal etme, hemen al.

Hayırlı olsun, kazasız ve sağlıklı sürüşler dilerim. Ben de ilk motorumu alalı bir ay ve bir kaç gün oldu. Müthiş bir zevk, bi o kadar da acayip bir şey. Bir bayanın daha motosikletle yollarda olması da ayrıca güzel.:)

sağolun arkadaşlar :) servisten çıktı sonunda motorum... insan biraz soğuyo başta tekleyince sonra utanıyo soğuduğuna... yarın kendimi dışarı atıcam inşallah hava güzel olur... ikiteker seven herkesin bi ortak noktası oluyo ne güzel... foto koyamıyorum çünkü makinam yok arkadaşlar. ama bu msj başlığına koydu zaten arkadaşlar benzer motorun kırmızısını, benimki siyah...

hava da süperrr bugünnn :) siz de gezinnnnnn :)

bu arada motorum sj 150-23'dü modeli km başına 86 ykr yakıyor

hayırlı olsun bnde bı hafta bıle olmadı motorumu aldıgım nasıl bı heycanın oldugunu anlıya bılıorum kazasız surusler ;)

Aynı motordan bendede var xgj-150-23 (hepsi aynı zaten) sorunsuz kullanıyorum umarım sendede başka sorun çıkmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar