Motorum Varrrr :) Artık Benim De :))

T_uruncu hanım vallahi kendim motor almış gibi sevindim:)okadar olmasada ona yakın:mrgreen: Umarım hiç sorun çıkarmaz ve bolbol gezersiniz.Bir arkadaşımız bahsetmiş bayan sürücülerin trafikte artması gerçekten çok güzel bir olay:cat: Artık fotoğraflarını koyarsınız.Birde uygun derken kaca aldiniz acaba:)Hani almayı düşünenler olduğundan fiyat vermeniz alacaklara fikir verir:)yani benim gibilere.Hayırlı olsun güle güle kullanın:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Abi mobilet benimde oldu...Ve aynı heyecanı bende yaşadım...Benim demek istediğim başkaydı...Hem çin hem 2.el...2500 falan vermişdir şimdi...alın teri bu paralar...böyle havaya gittimi üzülürüm abi...

motosiklet hastalığın umarız bulaşıcıdır da çevrendekilere de bulaşır,hatta en güzeli salgın olur inşallah.Bu konuda bizden geçmiş olsun dilekleri dilememizi bekleme sakın!!!!:salut: :queen: :bounce:

kazasız belasız günler dilerim.daha iyisini de alırsın inşallah

motosiklet hastalığın umarız bulaşıcıdır da çevrendekilere de bulaşır,hatta en güzeli salgın olur inşallah.Bu konuda bizden geçmiş olsun dilekleri dilememizi bekleme sakın!!!!:salut: :queen: :bounce:

kazasız belasız günler dilerim.daha iyisini de alırsın inşallah

Son düzenleme:
hayırlı olsun.Allah kazasız belasız cezasız sürüşler versin.:rendeer:
bisiklete binmiyosundur artık herhalde :p

süpersiniz arkadaşlar sağolun yorumlar ve tebrikler için :)
motoru 2500'e almadımmm, çooook daha uygun aldımmm :) ve satarken de benim gibi bir bayan arkadaşa satıp aynı mutluluğu yaşatmak istiyorum 6-8 ay sonra, zira ufak tefek bişi olduğundan kontrolü çok rahat,
fırsat buldukça yol yapıp tecrübe kazanmaya çalışıyorum...
yolda başıma bi terslik gelmiyor, insanlar oldukça anlayışlılar...
hatta ufak tefek beni görünce şirin şirin gülüyolar gibi geliyor daha da hoşuma gidiyor :)
bakalım bu ay sonuna kadar kaç km yapıcammm :)
bisiklete kesinlikle binmeye devam edicem.. hatta 2 poster buldum süper astım eve, birinde bisiklet diğerinde motosiklet var :mrgreen:
sitedeki tüm arkadaşlara sevgilerrr

Hayırlı olsun motoru çok merak ettim resmini koyabilirsen sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar