MOTORUM MU KIZ ARKADAŞIM MI???

yok abi aşk sevgi yalan tek gerçek ... diye düşünüyorum bi kızla çıkıyonda ne oluyo gün geliyo seni terk ediyo ama motorun ölemi 2 senedir terk etmedi valla beni ve ben onu terk edene kadarda beni terk etmeye niyeti yok ama kızla olmuyo o seni bırakıyo bende motorumu seçiyorum arkadaşlar

yanlış yapmışsın kardeşim kusura bakma ama bu şekilde ayrıldıktan sonra bunu bari eski kız arkadaşına son saygı olarak şuraya şu topiği açmasaydın!!!

Parayla satın aldıgı bir nesnesi duygularının önüne koyan zihniyeti kınıyorum :farao:

sizler bilirsiniz motorsiklet aşıkları

sevgilim onun hayatını düşünüyorum diye motorunu tercih edecekse ben de onu istemem ki zaten öyle bir tercih yapmasına gerek kalmaz onun hayatı bananeee sizin hayatınız sevgilinize neee dimi

20-10-2004 tarihinde açılmış bi geyik tekrar aramıza döndü gözümüz aydın :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Helal olsun be bende etrafımdakilere aynen böyle diyorum, ileride benim canım gece 1 de motora binmek isterse dır dır çekemem o yüzden evlenmem diyorsam git işine diyolar. Ama benim gibi motorla yatıp kalkan birini bulursam o zaman durum değişir tabi. Ama yinede pahalıya gelir o ayrı konu:cherry:

Elilik, düğün masrafı, davetiye.................................: 75.000 ytl
Yeni ev, mobilya, günlük masraf..............................: 250.000ytl
Çocuk olursa(evlerden uzak), okul , bakım, bilmemne...: 200.000ytl
+
-----------------
+575.000 ytl
Bunun yerine BMW 650/1200 Gs, KTM 450/990 adventure, Honda CBF 1000,
Honda Hornet, KTM 450 EXC + sayısız DAKAR, kapalı garaj= Sonsuz mutluluk:)
(şaka tabi çocuk yapmak evlenmek ayrı bi güzellik=)

sevgilim onun hayatını düşünüyorum diye motorunu tercih edecekse ben de onu istemem ki zaten öyle bir tercih yapmasına gerek kalmaz onun hayatı bananeee sizin hayatınız sevgilinize neee dimi

Motosiklet= Ölmek olsa idi dediğin doğru olabilirdi. Motosiklet tehlikeli bir araç olabilir ama en az araba kadar bu ülkede yaya kaldırımında yürüyen bir insanda ölebiliyor.

Tercih meselesi!

Eğer kız arkadaşım bu konuda bana anlayış göstermeyecekse niye varki

.(Nokta)

illa motor her zaman motor:mrgreen: çünkü kadın hiç memnun olmaz hep fazlasını ister, motorsa benzin-yağ-bakım-biraz ilgi dışında başka şeye gerek duymaz ve en önemlisi sadece üstüne binildiğinde mükemmel bir ses verir. kadınlarda ise bu ses beynin işlevini yitirmesine dahi sebep olacak düzeye gelebilir:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
forum daki bayanlar kusura bakmasın ama malesef ki motora gösterilen ilgi birebir karşılığını verir ama kadınlar için bence aynı şeyi söylemek imkansız :farao:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Motorun varsa kız arkadaşın eksik olmaz....

Ama kız arkadaşın varsa motorun asla olmaz....

Demekki motoru tercih edicez....:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yuh diyorum yerim motoru dünya malını gerçek sevgiye ve aşka değişecek bir aptal varsa o şahıs ben olmayayım. :)

Ne biçim tercih buuuu, ikisi de olsa olmaz mı yani ?

İyi ki, motorum mu nikahlı karım mı diye açmamış şu topiği.

walla hortlamış da olsa başlık yazmadan edemiicem. biz üçümüz çook mutluyuz.
bir akşam ıssız sokaklarda 2 km gezdirdim kız arkadaşımı motorumla. ertsi hafta bayramdı ve biz bayramın 2. moda çay behçesinde almışştık soluğu. ben sevgilim ve motorum.

Beni seven böyle sevsin kardeşim beni kendine benzetmeye çalışan zaten benden değildir...

hortlamış topiğe cevap :)

beyler siz de gönlünüze göresini bulun o zaman; bunu başarmak da yetenek, şans, emek ve karakter işidir... niye işin kolayına kaçıp karşı tarafı suçlayıp tüm bayanları töhmet altında bırakıyorsunuz :rendeer:

ayrıca siz kimseye benzetilmek istemezken, karşınızdakinden kendinize benzemesini fazlasıyla istiyor olmayasınızz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Adaylarda aranılan özellik birincil olarak uyum 2.inci olarak motosikleti sevmesi ve hadi dediğimde nereye gidiyoruz demeden hemen evden cıkabilme potansiyeli olması hayatta sevmem 1 günlük yolculuğa 3 valizle giden hatunları :farao: zaten 3 valizi motosiklette sığdıracak yeri olmaz :queen:

ehehe, hortlamiş olarak bakmiyorum evrensel ve zaman boyutu geniş bir menzu.

hayatta yapmayı sevdiğim, bana yararlı olduğunu düşündüğüm işlerin hiçbirinden sırf sevgili istiyor diye vazgeçmem. kendine saygın olmasını sağlar çünkü bunlar. sevgili de zaten seni o sevdiğin işleri güzel yapıyorsun diye seviyordur büyük ölçüde, inkara da kalkışsa. sözün özü motorumu bırakmazdım sevgili için, annemlerin hatrına 2 sene ertelemişsem de.

ha tabi sevgili şu anda, ah bir XT 660 im olsa da binsem diyor, o motora göre kısa boya, motosiklet tecrübesizliğine ve düz yolda zaten zor yürüyebilmesine rağmen. bu da benim şansım olmuş. umarım bi şekilde ayrılmak zorunda kalırsak, yeni bir sevgili olursa o da motoru sever hatta kullanmak da ister.

Ya bu kadar dert etmeyin; işte ikisi bir arada :)

7zh31112.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar