ya arkadaşlar bu ne güzel bi stedir böyle ya maşallah :tongue:
herkesin ara sıra dert yandığı bi konu, bu konuda herkesin söz hakkı,
sonra konudan etkilenip :cherry: gelen iltifatlar, güzellikler :flower:
-slm çiğdem, sana bikaç msj daha gelse insanlar senle konuşmak için üye oluyorlar sanacaktım :cherry: :cherry:
- sana da selam tobleron, bende geçen yaz ing'mi kullnıp antalyada çalışacaktım ama nasib olmadı, hem biraz para kazanır hemde sonra gezerim diye düşünmüştüm neyse başka yaza artık.yeni işine başkladı isen başarılar..
tüm arkadaşlara selam olsun konu hakkında bende bişeyler söylicem izninizle..
motorum olsa ve kız vemotor arsında kalsam benim içnde zor olurdu herade.motor sever yada motorlu bi sevgili elbette mükemmel olur çünkü motor bi hayat tarzı olduğuna göre ne yardan ne serden durumu oluşmaz.
ama benim gibi sonradan motora sevdalan olursa ne olacak.bence sevgi çok büyükse bunun da üstesinden gelir değilse ve motor sevgisi büyükse diğeri onun yanında erir ve günden güne yok olur buna mahkumdur.bir kalpte iki sevgi olmaz ancak motora duyulan sevgi ile eşe duyulan sevgi çok farklı bence.bu tamamen hayat tarzı ve ayak uyduramama ile ilgili, hoşgörülü olamak ve anlamaya çalışmak en iyisi bence .. :thumleft:
değilsse DOSTUM BAS GAZAAAA..
sevgi ,sağlık,mutluluk di,lerim herkese(bu arda bunu başaran vemotor üzerinde evleneler var womenriders ekibine bi bakınisterseniz)
(ve 125cc de önerilerinizi bekliyor bu dostunuz :farao: )