Selam , aynı motorlara sahibiz ve dertleri aynı anladığım kadarı ile , benimki sanki vitesten atacakmış gibi veya normal 3. viteste giderken , durup dururken devriyaj elciği çekip bırakıldığında bir inleme ve atak gibi bir durum yapar ya aynı öyle işte , bu kuba 150cc lerde vitesten atma sorunu varmış yetkililer bu sorun aşıldı şimdi diyor , inşallah başımıza gelmez , aynı benzer bir konuda ise ''debriyaj tasından'' diye görüş bildirilmişti .arada benimki de 3. viteste tam gaz açtığımda yapıyor tekleme =)))) konu açıklmışken bir soru da ben sorayım =) sabahları yada motor soğuduktan sonra tekrar çalıştırdığımda vitesi 1 e takıyorum ve ardından ''çattt'' diye bir ses geliyor ve hafif öne atıyor kendini motor..servise götürdüm takozlardan dediler değiştirdiler ve yine aynı..tekrar götüreceğim ama bir fikriniz var mı arkadaşlar niye böyle yapar ??
Ben çözümü şöyle buldum. Motoru çalıştırmadan vitesi 1 ve boş yapıyorum. Sonra çalıştırıyorum.arada benimki de 3. viteste tam gaz açtığımda yapıyor tekleme =)))) konu açıklmışken bir soru da ben sorayım =) sabahları yada motor soğuduktan sonra tekrar çalıştırdığımda vitesi 1 e takıyorum ve ardından ''çattt'' diye bir ses geliyor ve hafif öne atıyor kendini motor..servise götürdüm takozlardan dediler değiştirdiler ve yine aynı..tekrar götüreceğim ama bir fikriniz var mı arkadaşlar niye böyle yapar ??
)) bu siteyi sevmeye başladım fazla kerkinmeyin bana.
) eywallah dediklerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
)) bu siteyi sevmeye başladım fazla kerkinmeyin bana. ) eywallah dediklerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz.
yok ya yakacagım ben motoru kerkinip duruyor)