Motorum Gün Yüzüne çıkıyor

3-4 Ay aradan sonra nihayet motoruma kavuşuyorum uzun zamandır atölyede duruyordu yağ yakıyor diye bırakmıştım,parçalarını aldım ön düzen getirttim sıfırlanacak nerdeyse işte yavaş yavaş sökülürken

izzet ustanın kardeşi erhan iş üstünde

sırada yan kapak var kolay değil 14 senedir ilk kez motor iniyor

üs kapap derken pistonu alıyoruz çok korkuyordum piston bitik diye ama tam tersi sanki 10.000 km devirmiş gibi pırıl pırıl

sonra bloğu ayırdık silindirin içide cillop gibi

ve nihayet motor iniyor

üs kapaktan görünüm pırıl pırıl ama ekzantrik beni değiştir dedi piyanolarla beraber tk almak zorunda kaldım yer yapmış ustam ses verdi uzaktan oğlum değiştir bu takımı komple dedi

sibop keçeleride bitmiş,izzet ustam ayar yapmaya çalışıyor

içinde motor olmayınca çatı ne kadar boş ve gıcık duruyor

e artık motoru toplama zamanı geldi zaten çatı çok sıkılmış boş boş durmaktan

sökmek kolayda birleştirip parça arttırmadan monte etmek baya zormuş

artık yolun sonuna geliyoruz erhan manifoldu yerine takarken baya zorlandı

sıra geldi motorun kalbine yani karbüratöre,

dışı beni yakar içi sizi yakar derler ya aynen öyle,bu arada ben de boş durmadım arka lastiği sötüm dişli bitmişti onuda Endurocu Com dan tanıştığım Alanyada ikamet eden Sevgili süleymen abim yolladı kendi yedek parça olarak kullandığı motorundan söküp bana kargo ile yolladı hiç bir ücret almadan demekki insanlık ölmemiş allah ona kaza bela vermesin

oda ne maske yapacak kadr çamur yada balçık nasıl değerlendirirseniz

buda karbüratörün içinden bir kesit,benim belim ağrıdığı için ayrıldım arka lastiği sökerken baya zorladım belimi onlar hala devam ediyordu şimdilik bu kadar cumartesi inşallah bitmiş halini çekip koyacağım pazarde gezmeye kalın sağlıcakla

Son düzenleme:
Hadi hayırlısı..... Paylaşım için sağol. motorun indiği iyi olmuş hiç değilse değişmesi gereken parçalar değişmiş...

şöle bitmiş halinin cillop gibi fotolarınıda bekliyoruz kazasız belasız

inşallah dostlar, o benim mavi boncuğum şimdiye kadar 1650 ytl gitti ama sonuçta beni ve eşimi taşıyor can daha önemli dimi,artık 5-6 sene anahtar vurmadan bineceğim bol bol gezi resimlerinde göreceksiniz

inşallah dostlar, o benim mavi boncuğum şimdiye kadar 1650 ytl gitti ama sonuçta beni ve eşimi taşıyor can daha önemli dimi,artık 5-6 sene anahtar vurmadan bineceğim bol bol gezi resimlerinde göreceksiniz

Abim,hazır motoru indirmişken,şasi'yede korozyona karşı yeniden astar ve boya çeksen olurmu?5-6 sene anahtar vurmıycam dediğine göre uzun seneler birlikte yol yapacaksınız tahminimce.

sevgili DARKDIAMOND hani derler ya ne ka ekmek oka küfte benim içim şu an motoru önemli,şase o kadar kötü değil ilerki zamanlarda gücüm yeterse bakcez artık kredi çektim öyle yaptırıyorum anla artık dostum

sevgili DARKDIAMOND hani derler ya ne ka ekmek oka küfte benim içim şu an motoru önemli,şase o kadar kötü değil ilerki zamanlarda gücüm yeterse bakcez artık kredi çektim öyle yaptırıyorum anla artık dostum

Pardon abi:cherry:.Bi Çinli parasını hatta fazlasını makinaya dökücen ama değicek.Kolay gelsin:cat:.
Nisan sonu veya mart başı bi Adana ziyaretim olacak.Eğer görüşebilirsek,motorun son durumunu canlı görmek isterim.

abime kolay gelsin.yaz geldi artık gezme zamanı, inşallah problem çıkmazda keyfine bakarsın.

DARKDIAMOND,beklerim hatta bi tur atarsın:queen:kesin tarih bildir ahanda cebim, 0 535 602 68 08
Demirim gürselim problem çıkmaz çünkü problemlei parçaları değiştirdik cumartesi test sürüşü olabilir artıkın uzun mesafeli gezilerde bizde varız uleeeemmmm

japonlar

bir kez daha neden çin veya neden japon sorularına bir gösterge bu tablo bir an önce motora atlayıp gezmen dileğiyle:cat:

Toprağım valla iyi yapmışsın....:wiinkk:

Makinaya bakmalı..Bakımını yeri geldiğinde yapmalı tabi...:cat:

Emeğine ve yüreğine sağlık...Kesene bereket gelir inşallah abim benim...:rendeer:

cengiz kardeş.
hayırlı olsun hemde iki kere.
biri motor için..:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı yollar kazasız sürüşler dilerim ustaların eline sağlık..:queen:

sen onu taşıyacağına o seni taşısın..:cat:

hayırlı uğurlu olsun. dua edin arkadaşlar hayırlıysa inş. Allahım nasib eder YBR'mi alırım :) kazasız belasız sürüşler.

Teşekkürler arkadaşlar,olmayanlarada nasip etsin
kaldera sen yaşıyormusun kadim dostum nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar