- Konu Yazar
3-4 Ay aradan sonra nihayet motoruma kavuşuyorum uzun zamandır atölyede duruyordu yağ yakıyor diye bırakmıştım,parçalarını aldım ön düzen getirttim sıfırlanacak nerdeyse işte yavaş yavaş sökülürken

izzet ustanın kardeşi erhan iş üstünde

sırada yan kapak var kolay değil 14 senedir ilk kez motor iniyor

üs kapap derken pistonu alıyoruz çok korkuyordum piston bitik diye ama tam tersi sanki 10.000 km devirmiş gibi pırıl pırıl

sonra bloğu ayırdık silindirin içide cillop gibi

ve nihayet motor iniyor

üs kapaktan görünüm pırıl pırıl ama ekzantrik beni değiştir dedi piyanolarla beraber tk almak zorunda kaldım yer yapmış ustam ses verdi uzaktan oğlum değiştir bu takımı komple dedi

sibop keçeleride bitmiş,izzet ustam ayar yapmaya çalışıyor

içinde motor olmayınca çatı ne kadar boş ve gıcık duruyor

e artık motoru toplama zamanı geldi zaten çatı çok sıkılmış boş boş durmaktan

sökmek kolayda birleştirip parça arttırmadan monte etmek baya zormuş

artık yolun sonuna geliyoruz erhan manifoldu yerine takarken baya zorlandı

sıra geldi motorun kalbine yani karbüratöre,

dışı beni yakar içi sizi yakar derler ya aynen öyle,bu arada ben de boş durmadım arka lastiği sötüm dişli bitmişti onuda Endurocu Com dan tanıştığım Alanyada ikamet eden Sevgili süleymen abim yolladı kendi yedek parça olarak kullandığı motorundan söküp bana kargo ile yolladı hiç bir ücret almadan demekki insanlık ölmemiş allah ona kaza bela vermesin

oda ne maske yapacak kadr çamur yada balçık nasıl değerlendirirseniz

buda karbüratörün içinden bir kesit,benim belim ağrıdığı için ayrıldım arka lastiği sökerken baya zorladım belimi onlar hala devam ediyordu şimdilik bu kadar cumartesi inşallah bitmiş halini çekip koyacağım pazarde gezmeye kalın sağlıcakla

izzet ustanın kardeşi erhan iş üstünde

sırada yan kapak var kolay değil 14 senedir ilk kez motor iniyor

üs kapap derken pistonu alıyoruz çok korkuyordum piston bitik diye ama tam tersi sanki 10.000 km devirmiş gibi pırıl pırıl

sonra bloğu ayırdık silindirin içide cillop gibi

ve nihayet motor iniyor

üs kapaktan görünüm pırıl pırıl ama ekzantrik beni değiştir dedi piyanolarla beraber tk almak zorunda kaldım yer yapmış ustam ses verdi uzaktan oğlum değiştir bu takımı komple dedi

sibop keçeleride bitmiş,izzet ustam ayar yapmaya çalışıyor

içinde motor olmayınca çatı ne kadar boş ve gıcık duruyor

e artık motoru toplama zamanı geldi zaten çatı çok sıkılmış boş boş durmaktan

sökmek kolayda birleştirip parça arttırmadan monte etmek baya zormuş

artık yolun sonuna geliyoruz erhan manifoldu yerine takarken baya zorlandı

sıra geldi motorun kalbine yani karbüratöre,

dışı beni yakar içi sizi yakar derler ya aynen öyle,bu arada ben de boş durmadım arka lastiği sötüm dişli bitmişti onuda Endurocu Com dan tanıştığım Alanyada ikamet eden Sevgili süleymen abim yolladı kendi yedek parça olarak kullandığı motorundan söküp bana kargo ile yolladı hiç bir ücret almadan demekki insanlık ölmemiş allah ona kaza bela vermesin

oda ne maske yapacak kadr çamur yada balçık nasıl değerlendirirseniz

buda karbüratörün içinden bir kesit,benim belim ağrıdığı için ayrıldım arka lastiği sökerken baya zorladım belimi onlar hala devam ediyordu şimdilik bu kadar cumartesi inşallah bitmiş halini çekip koyacağım pazarde gezmeye kalın sağlıcakla
Son düzenleme: