- Konu Yazar
teşekkürler kardeşim..TiFOSO' Alıntı:toprağım (evet ben de Artvin'liyim) geçmiş olsun.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13198bekleriz
teşekkürler kardeşim..TiFOSO' Alıntı:toprağım (evet ben de Artvin'liyim) geçmiş olsun.
Bulduk bulduk bu hafta içi ayağa kalkıyo :bounce:_y_a_m_a_h_a_' Alıntı:Geçmis olsun arkadasım insallah bulunur
ya sorma; tamam çaldın anladık ve beceremedin satamadin neden atiyosun nehire bire p.zevenk zaten öyle veya boyle yakalanicaksin suçun hafifleşin bari...mondial motor' Alıntı:şerefsizler ellerine ne geçirseler içine etmeden rahatlamıyolar.inş bi daha böyle bi durumla karşılaşmazsın.Çok geçmiş olsun
walla benden solemesi kendinizden başka kimseye guvenmeyin ben bunu bilirim bunu solerim.bur-k@bilişim' Alıntı:abi ne mutlu sanaki motorunu bulmuşun... polise sen gine de güvenn geç ama güç olur olsun sonunda bulunmuş bir daha çalınmaz umarım
bulduk kiezoommoto' Alıntı:resmini koysan daha faydalı olabilirdi sanki ?
Çok teşekkür ederim kardeşim.:bounce:Blacat' Alıntı:MeTaL_MoRguE çok ama çok büyük geçmiş olsun hasarlı da olsa motorunun bulunmasıyla atlatmışsın bu badireyi ::haapppy: ::alkiis:: ::haapppy: :thumleft: :flower: ... Bulunamaması da vardı sonuçta. ama yine de onu çalanın ben
::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2::
sanada geçmiş olsun kardeşim umarım bulursun . . !basaran86' Alıntı:Darısı bizlerin başına inş inş inş:salut:
hady ya yuhh a.k.ilhandogru' Alıntı:Ben ortaköyde otururken bir arkadaşımın mobileti çalınmıştı tüm mahalle aramıştık hatta babasıda aramalara katılmıştı.Meğer babası mobileti sırtladığı gibi caminin avlusundan denize atmış yıllar sonra öğrendik.
MeTaL_MoRguE' Alıntı:hady ya yuhh a.k.r:
ewet ya zaten tek sevındigımız nokta buylmzzz' Alıntı:keşke her çalıntı motor duyurusu böyle sonuçlansa. hasarlı olsa da bulmuşun.