Motorum çalınmıştır...!

şerefsizler ellerine ne geçirseler içine etmeden rahatlamıyolar.inş bi daha böyle bi durumla karşılaşmazsın.Çok geçmiş olsun

abi ne mutlu sanaki motorunu bulmuşun... polise sen gine de güvenn geç ama güç olur olsun sonunda bulunmuş bir daha çalınmaz umarım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
resmini koysan daha faydalı olabilirdi sanki ?

MeTaL_MoRguE çok ama çok büyük geçmiş olsun hasarlı da olsa motorunun bulunmasıyla atlatmışsın bu badireyi ::haapppy: ::alkiis:: ::haapppy: :thumleft: :flower: ... Bulunamaması da vardı sonuçta. ama yine de onu çalanın ben
::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2::

Moderatör tarafında düzenlendi:
_y_a_m_a_h_a_' Alıntı:
Geçmis olsun arkadasım insallah bulunur
Bulduk bulduk bu hafta içi ayağa kalkıyo :bounce:

mondial motor' Alıntı:
şerefsizler ellerine ne geçirseler içine etmeden rahatlamıyolar.inş bi daha böyle bi durumla karşılaşmazsın.Çok geçmiş olsun
ya sorma; tamam çaldın anladık ve beceremedin satamadin neden atiyosun nehire bire p.zevenk zaten öyle veya boyle yakalanicaksin suçun hafifleşin bari...
Sadece benim değil butun motorculardan ırak olsun bunlar...
teşekkür ederim !

bur-k@bilişim' Alıntı:
abi ne mutlu sanaki motorunu bulmuşun... polise sen gine de güvenn geç ama güç olur olsun sonunda bulunmuş bir daha çalınmaz umarım
walla benden solemesi kendinizden başka kimseye guvenmeyin ben bunu bilirim bunu solerim.
Evet deli mutluyum :queen:

zoommoto' Alıntı:
resmini koysan daha faydalı olabilirdi sanki ?
bulduk kie :p

Blacat' Alıntı:
MeTaL_MoRguE çok ama çok büyük geçmiş olsun hasarlı da olsa motorunun bulunmasıyla atlatmışsın bu badireyi ::haapppy: ::alkiis:: ::haapppy: :thumleft: :flower: ... Bulunamaması da vardı sonuçta. ama yine de onu çalanın ben
::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2::
Çok teşekkür ederim kardeşim.:bounce:

Son düzenleme:
usta çok geçmiş olsun motorun bulunmasına ve az hasarla kurtulmasına çok sevindim motorsiklet aşkı öyle birşeyki kimin motoru çalınırsa çalınsın içim cız ediyor...bide merak ettiğim birşey var acaba bu hırsızlardan birini bi gün denk getirsek nasıl olur...eskitiriz gibime geliyor insanların emek vererek gözü gibi baktıkları motosikletlerini harama el uzatıp çalmak şerefsizlik başka hiçbirşey değil.neyse geçmiş olsun tekrar:rendeer:

Bununla geçmiş olsun arkadaşım.Artvin'deki çalışmayla bulunmuş,buradaki arkadaşlarımızın motorları hepten gidiyor.Dikkatli olmamız gerekiyor.

Ben ortaköyde otururken bir arkadaşımın mobileti çalınmıştı tüm mahalle aramıştık hatta babasıda aramalara katılmıştı.Meğer babası mobileti sırtladığı gibi caminin avlusundan denize atmış yıllar sonra öğrendik.

ilhandogru' Alıntı:
Ben ortaköyde otururken bir arkadaşımın mobileti çalınmıştı tüm mahalle aramıştık hatta babasıda aramalara katılmıştı.Meğer babası mobileti sırtladığı gibi caminin avlusundan denize atmış yıllar sonra öğrendik.
hady ya yuhh a.k.:pr:

keşke her çalıntı motor duyurusu böyle sonuçlansa. hasarlı olsa da bulmuşun.

:cyclopsan kardeş gemiş olsun ben ankara yı tuttum motorsikletinin özelliklerini okudum ve umarım o motoru çalan adam bana yakalanmaz yakalanırsa halini düşünemiyorum neyse moralini bozma hep beraber bulacagız.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar