motorum çalındı

allah bildiği gibi yapsın geçmiş olsun dostum inşallah hasarsız ve vukuatsız bulursun motorunu, şerefsizler :farao:

geçmiş olsun kardeşim inşallah bir an önce bulunur allah bu hırsıların belasını versin. Nasıl bi yürek nasıl bir vicdan var bunlarda calıyolar :jocolor: :jocolor: :jocolor:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum inşallah bulursun motoru.. Mal canın yongasıdır derler şimdi ne desem boş.. Daha dün bi topicte okumuştum, orda ki sadece girişimle sonuçlanmış.. Burda yazılanları okuyup geçmeyelim arkadaşlar.. Bugün mass'a yarın belki de sana veya bana... Tedbir almayı unutmayalım.. Fırsat kollayanlar aramızda....

geçmiş oolsun dostum çalanada ondan bile bile alanada haram olsun inş en kısa zamanda geri bulunur :pale:

Geçmiş olsun dost.Umarım kısa sürede bulunur.Hırsızlara lanet ediyorum. :farao: :farao: :farao: :farao: :farao:

geçmiş olsun arkadaşım motorunun plakasını ve modelini not ettim.sokaklarda görürsem polise haber vericem. motor nasıl çalındı hiç koruması falan yokmuydu ? anlatırmısın bizde ona göre tedbir alalım

Forumdan Uzaklaştırıldı
KARDEŞİM BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN UMARIM BİRAN ÖNCE KAVUŞURSUN MOTORUNA ALLAH HEPSİNİN BELASINI TEZ ZAMANDA VERSİN ŞEREFSİZ ADİ İNSANLAR :salut: :pr: :pr: :pr: İŞTE BİZİM ADALET SİSTEMİMİZ MASUM İNSANLARI TUTUKLARLAR BÖYLE HIRSIZLARI SALARLAR GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM TEKRAR :farao: :farao:

Çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda motorun bulunur ve çalanlar idam edilir... (Allah onları kahretsin)

bunlar varya abi şerefsizliği bırak bunlar tam birer o.çocuğu ya.lenet olsun hepsine. :jocolor: :jocolor: nasıl yapabilir ya bi insan böyle bi şlerefsizlik.bak bunu yapıolar bizde anasına bacısına ... küfür edioz.inşallah biraz gururu olan bi hırsız gelir okur bu sitedelkileri de bi daha yapmaya tevbe eder.kardeşim çok geçmiş olsun bu arada. :salut: :salut:

çalana da çalıntı oldugunu bile bile alanada haram ı zıkkım olsun nasıl bi ülkede yaşıyoruz ya anlamadım gitti :jocolor:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
s.klerinden tavana ascan bunnarı, bak bakalım bi daha yapılıo mu?
Geçmiş olsun kardeş...

çok üzüldüm acını payşalıyoruz...bi elimize geçse böleleri keşke... :pl:

SEREFSİZLER adi herifler bunlardan iki üc tanesini sallandiracan takim taklavatlardan TAKSİM meydaninda bak bakalim yapiyorlarmi?????

Büyük gecmis olsun Kardes insallah hasarsiz ve vukaatsiz olarak bulursun motorunu...

:jocolor: :jocolor: :jocolor: :jocolor:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar