Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçmiş olsun kardeşim inşallah bir an önce bulunur allah bu hırsıların belasını versin. Nasıl bi yürek nasıl bir vicdan var bunlarda calıyolar :jocolor: :jocolor: :jocolor:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum inşallah bulursun motoru.. Mal canın yongasıdır derler şimdi ne desem boş.. Daha dün bi topicte okumuştum, orda ki sadece girişimle sonuçlanmış.. Burda yazılanları okuyup geçmeyelim arkadaşlar.. Bugün mass'a yarın belki de sana veya bana... Tedbir almayı unutmayalım.. Fırsat kollayanlar aramızda....
geçmiş olsun arkadaşım motorunun plakasını ve modelini not ettim.sokaklarda görürsem polise haber vericem. motor nasıl çalındı hiç koruması falan yokmuydu ? anlatırmısın bizde ona göre tedbir alalım
KARDEŞİM BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN UMARIM BİRAN ÖNCE KAVUŞURSUN MOTORUNA ALLAH HEPSİNİN BELASINI TEZ ZAMANDA VERSİN ŞEREFSİZ ADİ İNSANLAR :salut: r: r: r: İŞTE BİZİM ADALET SİSTEMİMİZ MASUM İNSANLARI TUTUKLARLAR BÖYLE HIRSIZLARI SALARLAR GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM TEKRAR :farao: :farao:
bunlar varya abi şerefsizliği bırak bunlar tam birer o.çocuğu ya.lenet olsun hepsine. :jocolor: :jocolor: nasıl yapabilir ya bi insan böyle bi şlerefsizlik.bak bunu yapıolar bizde anasına bacısına ... küfür edioz.inşallah biraz gururu olan bi hırsız gelir okur bu sitedelkileri de bi daha yapmaya tevbe eder.kardeşim çok geçmiş olsun bu arada. :salut: :salut: