Motorum çalındı ybr250 kırmızı gaziosmanpaşa istanbul

Pazar sabahı motorsikletim çalındı plaka 34 uf 667gaziosmanpaşada evin önünden ybr250 kırmızı arkada shad 50 lt çanta var istanbul çapında geziyor olabilir gören duyanın 0 535 748 9932 nolu tel.araması rica ederim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeşim geçmiş olsun,plaka ve numaranı aldım,iyi haberler vermek dileğiyle,şerrrrreffsizler yanlarına kalmaz ,en kısa zamanda bulunur inşallah

Geçmiş olsun arkadaşım. Çalınan motosikletlerden bulunanlar oluyor, inşallah seninki de bulunur.

Geçmiş olsun.. Bu nedir böyle yaaa çalıntı haberleri artmaya başladı. İnş. tez zamanda sağ selamet bulunur. Motorun resminide ekleyiniz. Bide sağda solda vuruk çizik spesiyal bir işaret falan varmı acaba ?

Büyük geçmiş olsun.. İnşallah en kısa sğrede bulunur.. Motosiklet alıyorsun.. Gözünden sakınıyorsun ş.refsizin biri gelip onu çalıyor..

Saolun arkadaşlar ciddi takipteyim yer tespiti yapıyoruz sarıgöl civarı olduğu belli aşa yukarı polis giremem diyor varmı böyle birşey yaa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:17 ----------

çorlu tarafına paketliyorlarmış bu çalıntıları çorlu mt grubu güzel haberlerinizi haftaya bekliyorum

geçmiş olsun abi izmirde cıkma olasılıgı az ama bende izmirde ararım bu aralar amma cogaldı calıntı haberleri dikkat edelim koskoca motorları nasıl calıyorlarrr:cyclopsan

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun, umarım bulursun:silent:

nasıl calıyorlar koca motorları kılıtlı degılmıydı bızde kıtlıyoruz evımızın onune kılıtlerı kırabılıyorlarmı kılıtlere guvenmesekmı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Saolun arkadaşlar ciddi takipteyim yer tespiti yapıyoruz sarıgöl civarı olduğu belli aşa yukarı polis giremem diyor varmı böyle birşey yaa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:17 ----------

çorlu tarafına paketliyorlarmış bu çalıntıları çorlu mt grubu güzel haberlerinizi haftaya bekliyorum

bu civarda çalıntı motor işi olmaz.
scooterlar hariç tüm motorlar neredeyse ezberimizde.

geçmiş olsun kısa zamanda sorunsuz bulunur inşallah . 34 UF 667 kolay plaka

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Geçmiş olsun.
Üzüldüm.:pale:

dostum çok geçmiş olsun,
bende gop'tayım,
ve işim gereği,
gop,küçükköy,sultan çifliği ve gazi mahallesine sürekli girip çıkıyorum.
numaranı kayıt ettim,
inş bir yerlerde görürüm ve yardımcı olurum...

Çok Geçmiş Olsun...

Polisin giremediği yer diye bir cümle yok..Savcılığa suç duyurusunda bulun eğer polis öyle demişse gerçekten..

Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda bulunur..

sarıgölde olursa eğer kesinlikle haberin olacaktır artık emin olabılırsın,
çünki ben sarıgöl'e sınır oturuyorum,
ve yolum hep içinden geçiyor,
kaldıki zaten yunuslarda bol bol dolaşıyorlar bu semte,
yanı inş burada görünürde sende kavuşursun sağ salim motoruna...

geçmiş olsun.polisler bulurda inşalah sen motoruna kavuşursn.o şerfsiz imansızlarda kodese tıkanırlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar