motorum çalındı yamaha

GKN

bunlarda son fotolar

motorumdan kalan son fotolar

gogomotono0.jpg

spa0164te6.jpg

spa0165aw7.jpg

spa0166dc1.jpg

spa0168my6.jpg

spa0169iz2.jpg

spa0170nl5.jpg

spa0172zc2.jpg

:salut::pale::pale::pale::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao:

üzülme beeeee kanka dicem ama benim öyle motorum olacak ve çalacaklar wallahiii kafayı yer tımar haneyi bulurum keske bulsalar ne iyi olur

GKN

GKN anlamadıgım birşey var sagda solda motorun parçaları çıkıyor diyorsun. Peki bu parçaları satan adamlarla hiç konuşmadın mı?

Biraz daha uğraşsan ....:pale:

konuştum konuştum, aradım alıcı gibi, parça hemen sahibinden deki ilandan kalktı, ispatlayamadıktan sonra...

gecmıs olsun oncelıkle.benım onerım toplanalım bıgun motor hırsızlıgı ıcın.buyuk bı caddeyı trafıge kapayalım.emnıyette dıkkate alır dıye dusunuyorum.motoru calınan arkadaslar bence gorussun karar versın ben hazırım.

caddeyi trafiğe kapatmak yasalara aykırı, kanunları çiğneyerekmi kanun arıyacaz...???

Çok geçmiş olsun kardeş..İnşallah en kısa zamanda bulunur..

:)
okumadan yazmaya devam edıyoruzzz::yanliss:

:cat:
dostum sevincimiz kursağımızda kaldı...Allah bu melmeketin sonunu hayır ede...

herşeyin hayırlısı mete
önümüze bakıcaz bundan soora büyük bi makina alamayız ama ufak bişi alıp devam edicez iki tekere, yapıcak başka bişi yok,
he bu sefer kapalı garaj yapılıcak 15 güne kadar yaptırıcam bizim otoparka, bundan sora hiiç bişi olmaz..
geçen geçti önümüze bakalım..:cat::cat:

bulunmadımı hala bu motor yokmu bi haber yazık valla pire gibi makinaymış:pr::pr:

bulunmadımı hala bu motor yokmu bi haber yazık valla pire gibi makinaymış:pr::pr:

4 buçuk aylık topic zortladı yazılanlarda motorun parcalandıgı yazıo , bende bu topiği ilk defa görmüş oldum kendı motosikletim olmamasına ragmen benimmiş gibi üzüldüm :(

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gkn aradım seni açmadın
beni bi ara

red

hocam gecmis olsun umarım bulunur gözümüz kulagımız acık olacak....

bu topigi okumustum sanırım aramaktan vaz gectı arkadasım çalanlar parçalarını satıyorlarmıs allah sabır versin daha ıyısını nasip etsin diger tarafta alacaklı olursun bu dunyanın birde diger tarafı var

Abi Topicin başından sonuna kadar okudum film gibi
Taktir ediyorum seni GKN Motorunu bulamasanda bu işin ipini bırakmamışsın
Ama ne fark eder sonuçta motor gitmiş hakkaten çok üzüldüm Üzülme Allah bir kapıyı kapatır diğer bir kapıyı açar bundan eminin daha iyi bir makine alıcaksın ve buraya yazacaksın kesinlikle:cat:

umarım en kısa zamanda bulunur kardeş.. canı sıkılmaması elde değil insanın..

Son düzenleme:
ulan ne adamlar var yaa..yatacak yerleri yok diğer tarafta.kardeşim 4 gün olmuş alalı ve hemen çalındı.satıcıdan şüphelendim sanki ben :silent:
yedek bir anahtarı felan olmasın bu kişide?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar