motorum çalındı yamaha

GKN

bu arada numaram 532 747 72 16 yazmıştım ama bu ssayfadada bulunsun

bu arada numaram 532 747 72 16 yazmıştım ama bu ssayfadada bulunsun

bir detay daha...

Motoru satın aldığın kişinin açık adresine uğrayı naber desene...yani adresde varmı öyle bir kişi...ne dersin...belkide hayali bir kişiden aldın...

GKN

yok mete
olay öle basit deil
aldıım adamla alakası yok
adamın yerini biliyorum gittik beraber çay çorba içtik

aynı gece göztepede yani dibimizde bi tanede hayabusa çalınmış...!

Son düzenleme:
kardeş çok üzüldüm motorunu da yeni almışsın.çok kötü olmuş yaa.inşallh en kısa zamanda bulunur.

GKN

evet son verilere göre bizim evin civarından toplam 6 adet makina çalınmış
hepside racing ve sağlam makinalar.
inşallah herkesin motoru bulunur..

çok geçmiş olsun , bu tip adamları yakalayıp motorcuların arasına koyacaksın , cezasını biz verecez yoksa düzelmez bu işler , çiğ süt emmiş bunlar...

ahlaksız herfiler bunlar, eğer dediğin gibi hepsi aynı gece çalınmışsa çete gibi bişe bunlar... umarım bulunur en kısa zamanda

bu neiş yahu daha adam motoru yeni aldı olaya baksana ....
bu işte bi bityeniği olmasın sakın ???

edy

büyük geçmiş olsun. yeni gördüm. ikinci el çıkma yamaha parçası duyarsam veya ikinci el satılık R6 incelerim. genelde bu tarz motorları alıp sehir dışında satıyorlar veya parçalayıp parça parça satıyorlar. geçen bizim arkadaşın motoruda çalınmıştı buldular ama bir çok parçası eksik olduğu için pert oldu motor. umarım bulunur. tekrar geçmiş olsun.

GKN

eyvallah
gözünüz kulağınız açık olsun işte..

Son derece üzüldüm, çünkü çok severek ve isteyerek almıştın motosikletini. Geçmiş olsun arkadaşım, inşaAllah bulunur motosikletin.

GKN

rüzgarın oğlu
hayırdır her yerde aynı topicleri açıyosun
yada aynı şeyleri yazıyosun?
burası bi çalıntı motor topiği
ne yani bendemi gelim motorumu alıp???
bu konu için açtığın topic yeterli olur
harekatına katılmak isteyen olursa sana yazarlar merak etme..

sen daha sanal alemde msjını dooru yerde iletemiyosun gerçek alemde nasıl ileticeksin??

ÖNEMLİ OKUYUN!!!!! İSTANBUL VE GENEL TÜRKİYE İÇİN SESLENİYORUM!!! ARKADSLAR CAN GÜVENLİGİMİZ TRAFIKTE HİÇ YOK ÖZELLİKLE ÇEVRE YOLUNDA E_5 TE OTOMOBİLLER BİZİ HİÇ DİKKATE ALMIYOR HERGUN GAZATEDE TV DE MOTOR KAZALARI VE ÖLÜM HABERLERİ DUYMAKTAN İNANILMAZ ÜZÜNTÜ DUYMAYA BAŞLADIM. KELLE KOLTUKTA GİTMEKTEYİZ!!!! BUNA ARTIK DUR DEMENİN ZAMANI GELDİ!!! BEN İSTANBULDA İKAMET EDİYORUM ÇOK YAKIN ZAMANDA TAKSİM MEYDANINDA BÜTÜN MOTORSİKLET KULLANAN DUYARLI ARKADASLARIMIZI TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM!!!!! TOPLAMAMIM AMACI GORSEL VE YAZILI BASINDA SESİMİZİ GEREKLİ YERLERE DUYURMAMIZIN ZAMANI GELDİ VEDE GEÇİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM EN AZINDAN OTOMOBİL KULLANAN KİŞİLER BU KONU HAKKINDA DAHA DUYARLI VE DİKKATLİ OLACAKLARINA İNANIYURM!!! AYRICA ÇEVRE YOLLARINDA MOTORLAR İÇİN YOL YAPILMASINI DİLE GETİRECEGİZ!!!! BUNUN ÇOK ZOR OLDUGUNU BİLİYORUM AMA!!!! DEVLET BABA BİZİ BELKİ ŞAŞIRTIR!!! ŞİMDİ BENİMLE BU İŞE VARMISINIZ???? SİZDEN TEK İSTEGIM BÜTÜN İSTANBULA BU GÖSTERININ YAPILACAGINI DUYURMAK MSJLARINIZI BEKLIYURM [email protected]

taksime topla milleti sonra olaylar ve karakol,ve daha gıcık kapacaklar motorculara.
hem burası yeri değil hemde bağırmana gerek yok

gökhan içimden bir his sen motorunu bulacaksın diyor ama hadi hayırlısı

asm

yav daha bismillah,geçmiş olsun

inş. en kısa sürede bulunur sapasağlam bir şekilde

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben kadıköyün tamamında geziyorum motorla.. 1 yıldır.. görürsem ararım, çalan adam kadıköyde gezmez galiba, ama polis kimin ne iş yaptığını biliyor, motosiklet hırsız şebekesi ayrı, oto hırsızları ayrı, ev hırsızları ayrı.. ne varsa poliste var

asm

polislerin genelini zan altına almak gibi olmasın ama hırsızlarla iş birliği içinde olanlar var(ispat etmek zor ama var)

bazı eski kulağı delikler kimin ne şekilde iş yaptığını biliyor olabilir

bu hırsız denen uğursuzlar çaldıkları şeyi sahibine tekrar satabiliyorlar

o şekilde bir araştır olmazsa GKN,inş. ona gerek kalmadan bulunur

ÖNEMLİ OKUYUN!!!!! İSTANBUL VE GENEL TÜRKİYE İÇİN SESLENİYORUM!!! ARKADSLAR CAN GÜVENLİGİMİZ TRAFIKTE HİÇ YOK ÖZELLİKLE ÇEVRE YOLUNDA E_5 TE OTOMOBİLLER BİZİ HİÇ DİKKATE ALMIYOR HERGUN GAZATEDE TV DE MOTOR KAZALARI VE ÖLÜM HABERLERİ DUYMAKTAN İNANILMAZ ÜZÜNTÜ DUYMAYA BAŞLADIM. KELLE KOLTUKTA GİTMEKTEYİZ!!!! BUNA ARTIK DUR DEMENİN ZAMANI GELDİ!!! BEN İSTANBULDA İKAMET EDİYORUM ÇOK YAKIN ZAMANDA TAKSİM MEYDANINDA BÜTÜN MOTORSİKLET KULLANAN DUYARLI ARKADASLARIMIZI TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM!!!!! TOPLAMAMIM AMACI GORSEL VE YAZILI BASINDA SESİMİZİ GEREKLİ YERLERE DUYURMAMIZIN ZAMANI GELDİ VEDE GEÇİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM EN AZINDAN OTOMOBİL KULLANAN KİŞİLER BU KONU HAKKINDA DAHA DUYARLI VE DİKKATLİ OLACAKLARINA İNANIYURM!!! AYRICA ÇEVRE YOLLARINDA MOTORLAR İÇİN YOL YAPILMASINI DİLE GETİRECEGİZ!!!! BUNUN ÇOK ZOR OLDUGUNU BİLİYORUM AMA!!!! DEVLET BABA BİZİ BELKİ ŞAŞIRTIR!!! ŞİMDİ BENİMLE BU İŞE VARMISINIZ???? SİZDEN TEK İSTEGIM BÜTÜN İSTANBULA BU GÖSTERININ YAPILACAGINI DUYURMAK MSJLARINIZI BEKLIYURM [email protected]

Kardeş sonra ava çıkmışken avlanamyasın. Yani Gaziantep i göz ününe al. Motorlara ayrı yol yapmaktansa motoru yasaklayabilirler :) Türkiye burası...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar