motorum çalındı yamaha

GKN

arkadaşlarmı bu şerefsizler sonunda banada uğradı,
bu sabah saat 10 da evden çıktım istanbul ekibinin ağva gezisine katılmak üzere
otoparka indim bir baktım makinam yok.........::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::
mavi renk 99 model yamaha r6
sağ ve sol tarafında michelin çıkarmaları vardı
190 lık arka lasiği ve plakalık iptal di
34 TJ 0833
lütfen gözünüz açık olsun...

bu arada görenler 0532 747 72 16dan bana ulaşabilirler..

buda resmi

spa0158vw0.jpg

Son düzenleme:
hoca yapma yaaaaa.......ulan eski sahapları yedek medek yaptırmasın hacım...ne dersin...

ya çok geçmiş olsun kardeşim senin için ne kadar sevinmiştim bu motoru aldığın için allah belalarını versin sende inş. bulursun motoru :salut:

hayy şerefsizler daha ne kadar oldu ki alalı ya vay koduklarımının avr adiler allahım ya ...gören falan yokmu kı hıc calınırken .

Ne oluyor yaaaaa :cyclopsan Daha alalı kaç gün oldu bu makineyi :pale: Neyse geçmiş olsun, umarım bulunur makinen...

Pek yazmam aslında ama çok canım sıkıldı bu olaya.Geçmiş olsun arkadaşım.
Yakalayacan bu ...leri sıkacan kafalarına ::cekic:: :jocolor: fazla canımı sıkmaya başladı bu ...ler. ::rantinp:

Çok geçmiş olsun, umarım kısa sürede bulunur.Bu şerefsizler adamın hevesini kursağında bırakırlar.::angry2::

aaaaaa!

abi çok şaşırdım, daha bi kaç gün evvel hayırlı olsun diye mesaj atmıştım, çok güzel makineydi..
Lanet olsun bu hırsızlara, çok geçmiş olsun kardeşim.
Otopark dediğin yer paralı otoparkmıydı?

eğer öyleyse dava et otoparkın sahibini..

GKN

kasko yoktu
4 gün oldu alalı
henüz bulamadım
lütfen herkesin gözü açık olsun
mavi yamaha r6 zaten sayılı illaki dikkat çeker
numaramı yazıyorum tekrar
0532 747 7216
0532 778 27 08

geçmiş olsun arkadaşım :cyclopsan daha geçen gün sevincini paylaşıyorduk nasıl oldu ya nasıl bir iştir yaaaa bu bende istanbuldayım inş. görürüm gördüğüm gibi kafasına binicem o şerefsizlerin....

hiç zaman kaybetmeden istanbul ve çevre illerdeki yamaha bayi ve servislerini arayıp uyarmanı tavsiye ederim..

motoru çalan kişi mutlaka servislere parçalayıp satmak isteyecektir, servisleri uyarıp şüpheli bir durumda mutlaka haber vermelerini söyleyebilirsin, ve hatta küçük bir para ödülü koyman iyi olur çünkü kötü niyetli servisler ucuz parça almak için göz yumabilirler bu duruma.

hadi yaaa...bak gerçekten üzüldüm şimdi...umarum kısa zamanda bulunur arkadaşım...:pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
inşallah en kısa zamanda bulursun kardes motorunu geçmiş olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar