Motorum çalındı. 34 ta 7427 beyaz honda hornet

Motosikleti
vespa gts 250 super
Sevgili arkadaşlar bugun 1800-2100 saatleri arasında evin otoparkından 2011 model beyaz honda hornetim çalınmıştır.plakası 34 ta 7427 .resimleride eklemeye çalışıcam .Yardımcı olabilecek arkadaşlar şimdiden minnetlerimi iletirim.telefon no:0533 353 36 53
acıbadem kadıköy tarafından çalındı.
img0382zv.jpg

img0382zv.jpg

img0383xk.jpg

img0384ro.jpg

img0385dv.jpg

bu başlıklar çok içimi acıtıyo ya, rahat rahat da döşenemiyoruz malum ban geliyo... inşallah bulunur kısa zamanda :pr:

Kardeşim geçmiş olsun..Keşle elimizden bişey gelse..Malum uzaktayız..Ama istanbulda olan arkadaşlar mutlaka dikkat edecektir..Umarım en kısa zamanda bulunur..

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Çok sinir bozucu.:pr:
Umarım çabucak bulunur.:pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun :pale:
Konuyu birde çalıntı motorlar bölümüne aç istersen

abicim çok geçmiş olsun....çok üzüldüm,inşaallah bulunur kısa zamanda

Motosikleti
vespa gts 250 super
Teşekkür ederim arkadaşlar en korktuğum şeydi oda başıma geldi.motor sevdamı söndürdüler.gün yüzü görmezler inşallah.

bu topic ler hergün açılmaya başlandı.bende korkmaya başladım.istanbulda motor çalınmaları arttı bu aralar.
inşallah kısa zamanda bulunur başka ne diyeyim.

bu arada motoru çalınan kullanıcılar motoruna alarmlı disk kilidi yada başka bir güvenlik ekipmanı taktırmıyormu yada bu ekipmanlar işe yaramıyormu.böyle giderse ben motoruma uydudan izleme taktıracam.motorumu almak için 3 ay gece gündüz çalıştım.üniversite öğrencisiyim.motorum giderse herşeyim gider.
bildiğiniz iyi güvenlik önlemleri varsa burada paylaşında bizde uygulayalım

Bu nedir ya. Şaka gibi. Çalıntı motor başlığının açılmadığı gün yok. Polis ne halt yiyor ? Bu konuda bir şeyler yapmalıyız artık birlik olup.

Bugün evin kapalı otoparkı dışında nasıl motorumu korurum diye kara kara düşünüyordum ve şans eseri bir gps hizmeti veren firma buldum. Böyle insanın malında gözü olan insanlar şöyle gps li bir motoru çalsalarda kıs kıvrak yakalansalar hapsi boylasalar.
Arkadaşın alın teriyle çalışıp aldığı motoru git çal.
Akla sığmıyor hiçmi allah korkusu yok bu tip insanlarda?
Umarım motorunu bulursun arkadaşım , umarım o hırsızlarda hakkettiklere yere giderler. Demir parmaklıkların Arkasına.

Geçmiş olsun. Umarım sağ salim tekrar kavuşursunuz motosikletinize...

Motosikleti
vespa gts 250 super
ARkadaşlar adamlar kilit milit dinlemiyor kilitten sadece kırık parçalar kalmış motorun yerinde.okadar sansız bi durumki kapıcı var 6.6,5 gibi ayrılıyor koyduğum yerde devamlı balkando sigara içen komşumuz var fakat sansa onlarda 6 gibi çıkıyorlar.önünde araba var oda gidiyor ,yinede gözükmesi zor ama adam gelip el,ini kolunu sallıyarak alıp uzaklaşıyor.ne diyelim kısmettimiz de buda varmış belki kaza yapıp daha kötü sonuçlar olcaktı diyerek kendimi eşimi verdiğim emiğimi avutmaya çalışıyorum.

büyük geçmiş olsun için cız ediyor böyle başlıklar görünce umarım en kısa zamanda sağlam şekilde bulunur..:(

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Altında kalsınlar..Çıkamasın şerefsizler.....
İşallah bulunur diycem ama.....
Allah büyük... :cat:

Çok geçmiş olsun. Hornet fazla tutulan motor değil. Plakasını yazdım aklıma. Eğer trafikte dolaşır vaziyette görürsem takip ederim. Altımda araba varsa çarparım gerekirse. Kötü şekilde düşünüyorum. Bu motoru yedek parça yapsalar nasıl satacaklar. Piyasada yok denecek kadar az. İnş tek parça şekilde bulunur. :pale:

yazıklar olsun bunlara ya, insanlar alın terinden yaşıcak olucağı zevkten mahrum bırakılıyolar, artık hepimiz motorumuzla gezmenin yanında motoruma bişey olucak mı kaygısı taşıyoruz...
polis bu tür suçlamalara ne cevap veriyo ki..!

Her gün yeni bir başlık açılmaya başlandı forumda. Belki bulunmuştur onu haber veriyordur arkadaşlar diye binbir hevesle girip söverek çıkıyorum konudan. :jocolor: Altında kalırlar umarım. Çok geçmiş olsun hocam.

ilk olarak calanlara Allahtan her turlu musibet ve belayi diler, bir sonraki islerinin bu dunyadaki son isleri olmasini temenni ederim.

Hep diyorum, ulke tamamen bozuldu, ne savasa gerek var, ne felakete, toplum olarak en buyuk parazit olma yolunda hizli adimlarla ve acikara ilerliyoruz, calma dersen bir numara, vergi dersen bir numara,agresiflik,saldirganlik dersen bir numarayiz, acik ara hem de. Turk nesli bozuldu, kimligi bozuldu. Islam sadece yazili kimliklerde, Allah korkusu ise sitede ban yeme korkusundan gerilerde.

Hastaliktan oluyorum buralarda, ailem gel diyor geri, ikilemde kaliyorum, bir yanda aile ozlemi bir yanda bu olmamislik :)

Turkiyede bir gece motoru biraktim disarda, o gece de balkonda sabahladim, burada ise hergece birakiyorum, ne kilit, ne zincir, cok rahat uyuyorum, hatta bir gece anahtari uzerinde unuttum ( o kadar sansi zorlamak gerekmez elbette )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar