saolun arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için motor apartmanın önündeydi site içinde bi apartıman kaskosunu daha yaptıracak zaman bulamamıştım daha doğrusu ruhsatı bile çıkaramamıştık satışı falan alındı zorunlu trafik sigortası yapılıp ikinci sayfa alınıcaktı neyse olmadı artık her yönden araştırıyoruz bakalım daha nolur bilmiyorum..
bide görüntüleri polise verdikte yani yok öle bişey daha iyileştirme falan adamlar görüntüyü açamadılar biz çevirdik geçerli bi formata öyle götürdük bi yere kadarda takip ettik güzargahını çalan motorla birlikti gidiyolar bazı sitelerin kameralrından belli belirsiz geçiyorlar o saatte fakat bizde bi yere kadar takip edebiliyoruz neticede bizim ne yetkimiz var nede bizim işimiz bu adamlarda açıkcası peşinden koşayım falan gibi bi durumda yok allaha emanet bakalım hayırlsı inşallah çalanlar bulunur en azından benden başkalarının canı yanmasın onlar yüzünden....
yeni okudum üzüldüm...
maalesef aslında bu hırsızlıkların birer parçasıyız hepimiz. motorumuz kaza yapınca arıza çıkarınca yemeden içmeden çıkma parça işi yapan adamları arıyoruz ucuza sorunumuzu çözüyoruz. aslında biliyoruz ki motorumuza aldığımı o çıkma parça başkasının canı yakılarak çalınan bi motordan sökülmüş...
ama düşünmüyoruz aklımıza getirmek istemiyoruz.
sırf bu yüzden gidip yan sanayi alıyorum ama sıfır parça alıyorum çıkmanın çalıntı olduğunu biliyorum ve içime sinmiyor.