motorum çalındı 34 DP 6939 cbr 600 f kırmızı

motrum geçen hafta çalındı koşturmaca falan ancak aklıma geldi burayada ilan vermek
motor kırmızı siyah 2006 600f kırmızı cam , devil eksoz , xenon far , grenaj koruma takozları ayrıca karbon görünümlü dikiz aynaları var arkadaşımın evine gittim otoparka bırakmadım binanın güvenliği ve kameralara güvendim açıkcası bide uzun kalmayı düşünmüyordum ama zaten uzun kalmamda gerekmiyormuş direksiyonu kilitliydi ama başka kilit yoktu hiss li 600f 2 dakikadan az sürede çalındı kamera kayıtlarından izledik ancak çalmaya geldikleri motoru plakasını tam olarak çıkaramadık zaten plaka görünmüyoda tipide tam belli değil diğer motorun... hayırlısı artık

araç devrilince yol gösteren çok olurmuş
bence parçacıları boylamıştır çoktan

Çok geçmiş olsun, inşallah parçalanmadan bulursunuz..
Şeeeerrrrrrrrfeeeee................ler bunu yapanlar

sen emek emek para kazan biriktir al kitapsızın biri iki dakkada çalsın.Umarım bulunur diycem ama bu şeref yoksunları minareyi çalmadan kılıfını hazırlıyolardır.Kimse yanında iki dakkada motor çalacak kadar malzemeyle gezmiyodur sanırım planlı olduğu apaçık ortada.Umarım kaskon vardır..

çalıntı başlığı görünce kötü oluyorum
yıllarca çalışıyorsun 2dakikada çalınıyor
kimvurduya gidiyor:cyclopsan

motrum geçen hafta çalındı koşturmaca falan ancak aklıma geldi burayada ilan vermek
motor kırmızı siyah 2006 600f kırmızı cam , devil eksoz , xenon far , grenaj koruma takozları ayrıca karbon görünümlü dikiz aynaları var arkadaşımın evine gittim otoparka bırakmadım binanın güvenliği ve kameralara güvendim açıkcası bide uzun kalmayı düşünmüyordum ama zaten uzun kalmamda gerekmiyormuş direksiyonu kilitliydi ama başka kilit yoktu hiss li 600f 2 dakikadan az sürede çalındı kamera kayıtlarından izledik ancak çalmaya geldikleri motoru plakasını tam olarak çıkaramadık zaten plaka görünmüyoda tipide tam belli değil diğer motorun... hayırlısı artık

nasıl kıydınız ALÇAK hırsızlar.geçmiş olsun.

görüntü kayıtlarını polise vermeniz lazım onların elindeki imkanlarla o görüntüler gayet güzel netleştiriliyor bu işi yapan itlerin sahibi çok olur işin peşini bırakmayın gerekli bürolara bizzat gidin herşeyi polisten beklerseniz olay kapanır ilgilenilmez ben bizzat şahit oldum kaç kere belli bir zaman sonra sizi arayıp aracınız bulun muştur diyorlar tabi suçluları bulan yok kişide sevinçten susuyor haliylede meselede kapanıyor.
inşallah senin kısmetinede böyle olur kavuşursun motoruna

çalınan motorlar izmit ve bursaya gidiyor diye biliyorum. ordaki arkadaşlar daha bi dakkat etsinler plakaya

birde site içindenmi çalıntı motor yoksa sokaktamıydı.

o kadar para biriktirip motor alıyosun, ......'nın biri gelip çalıyor ah ulan çalarken bi denk gelecek varya ...... neyse geçmiş olsun.

geçmiş olsun.. :(

bizimde cbf250'miz çalınmıştı geçen sene bu zamanlarda.. apartmanın otoparkından.. bulunamadı tabi

umarım kasko vardır..

geçmiş olsun , yeni almıştın sanırım 600f topiğinden takip ettiğim kadarıyla , inşallah kasko vardır .

bu konuda ikinci el parça satanların incelenmesi lazım aslında. bu adamlar bu kadar ikinci el parçayı üstelik sağlam olarak nasıl buluyor? bu kadar mı kaza yapıp perte çıkan alet var? belki de günahlarını alıyorumdur bilmiyorum

geçmiş olsun üzüçü bir olay allahım kimsenin başına vermesin. umarım en yakın zamanda bulunur

of be içim yandı.
allah belalarını versin bu şerefsizlerin
çok geçmiş olsun ne diyim :(

saolun arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için motor apartmanın önündeydi site içinde bi apartıman kaskosunu daha yaptıracak zaman bulamamıştım daha doğrusu ruhsatı bile çıkaramamıştık satışı falan alındı zorunlu trafik sigortası yapılıp ikinci sayfa alınıcaktı neyse olmadı artık her yönden araştırıyoruz bakalım daha nolur bilmiyorum..
bide görüntüleri polise verdikte yani yok öle bişey daha iyileştirme falan adamlar görüntüyü açamadılar biz çevirdik geçerli bi formata öyle götürdük bi yere kadarda takip ettik güzargahını çalan motorla birlikti gidiyolar bazı sitelerin kameralrından belli belirsiz geçiyorlar o saatte fakat bizde bi yere kadar takip edebiliyoruz neticede bizim ne yetkimiz var nede bizim işimiz bu adamlarda açıkcası peşinden koşayım falan gibi bi durumda yok allaha emanet bakalım hayırlsı inşallah çalanlar bulunur en azından benden başkalarının canı yanmasın onlar yüzünden....

600 f de immobiliser var diye biliyorum, nasıl çalıştırdılar 2 dakikada, kamera kayıtlarında ellerinde laptop ve kablolar var mıydı ? Benim motorumun anahtarını servis tanıtırken 40 dakika harcadı . Satan adamlardan da şüphelenin, yedek anahtar olabilir ellerinde. Çok üzüldüm , pek ihtimal vermiyorum ama inşallah bulunur.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar