Motorum bulunmustur yardımlarınız için cok tesekkurler arkadaslar

cuma günü siteden bi arkadasımızın telefonuyla motorun yerini tam tespit ettik kağıthanede dhkpc sokaklarında boş apartmanın altında bulundu motorda hic bişi yok direksyon kilidini kırarken kontağıda kırmıslar ama motoru calıstıramamıslar . motoru calınan arkadasların motoru insallah tez zamanda bulunur helal mal geri dönüyo abi umudunuzu kaybetmeyin

çok sevindim inşallah diğer çalınanlarda bulunur :rendeer:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
ilginç bir tespit :)

dhkpc diye mahalle mi varmış ya

geçmiş olsun azizim.
ben yine huysuzluğumu yapayım madem :)
"helal mal illa geri döner" demenin ne dini, ne ahlaki ne de hukuki bir dayanağı yoktur.
nereden uyduruyorsunuz bunları bilmiyorum.

Kardeş geçmiş olsunda geri gelmeyen mallar harammı diye sorarlar adama. :(

Abi konuları nerelere saptırıyosunuz yaw :) o anlamda demedim tabiki :)

Lafa gel çay demle. Zeka seviyesi sıfırın altında.
Neyse konu sapmasın. Çok sevindim kardeşim, gözün aydın. Kaç gün sonra bulundu? Umarım diğer çalınan arkadaşlarımızında HELAL motorları bulunur

çok geçmiş olsun darısı tüm motoru çalınan arkadaşlarımızın başına.

Ben önce iyi dileklerimi sunayım motoru çalınan arkadaşa.

Ardından şaşıracaksın ama ben bile şaşırdım:silent: Seninle aynı fikirdeyim.Çok batıl bir bakış açısı.

geçmiş olsun azizim.
ben yine huysuzluğumu yapayım madem :)
"helal mal illa geri döner" demenin ne dini, ne ahlaki ne de hukuki bir dayanağı yoktur.
nereden uyduruyorsunuz bunları bilmiyorum.

cuma günü siteden bi arkadasımızın telefonuyla motorun yerini tam tespit ettik kağıthanede dhkpc sokaklarında boş apartmanın altında bulundu motorda hic bişi yok direksyon kilidini kırarken kontağıda kırmıslar ama motoru calıstıramamıslar . motoru calınan arkadasların motoru insallah tez zamanda bulunur helal mal geri dönüyo abi umudunuzu kaybetmeyin

Bi takip sistemi taktır bence artık.

Her konuya bunu yazıyorsun . Yazdın herkes de okudu ama yeter gari . Anlayan anlamıştır.

işine bakarsan sevinirim, bi şakeyetin varsa orda tuş var. Sıkıldım forumdaki insanların ne yapacağımı söylemesinden.

Milletin yararına bişi söylüyorum, hepimizde bu sistem olsa hırsız da korkacak, işleri zorlaşacak.

allah analı babalı büyütsün :) HELALLLLLL miş demek (babam derdi bokla yapılan sidikle yıkılır diye) biraz batıll mı oldu ne?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar