metehan diye bir terörist dadandı siteye, hazır el atmışken onu da aradan çıkarsan diyorum sayın abim.
şimdi burda öle bişy diyounki ki;
konu şanlı urfa sen teröristlerden bessdiosun .urfalılar teröristmi !!!
lütfen biraz dikkat et laflarına..
hem ne kadar samimiyetin olursa olsun birilerine terörist diye hitap emek bnce çok saygısızca....
bu benm kendi düşüncem eğer ben saygızlık ettiysem affedin ....
Tigerciğim, o metehan topic teröristi..Reklamını gördün mü..Reklam filmi çevirmiş..
Alpella Ring' te oynamış galiba..
Aha bak izle...
:queen::queen::queen::queen:Murat abi noluyo :mrgreen: Topiğe bi tıkladım pc den ses gelmeye başladı, aha dedim oda mı bastılar :queen::queen::queen::queen:
keşke hiç bahsetmeseymişin dostum dodge motorunla sonsuza kadar yaşardınız ve hiç bir yetkili farketmezdi :queen:
keşke hiç bahsetmeseymişin dostum dodge motorunla sonsuza kadar yaşardınız ve hiç bir yetkili farketmezdi :queen:
abi yerinde olsam arkaya "büyüyünce kamyon olucam" yazdırırım tam senlik valla:queen:
:queen::queen::queen::queen:
Perpektüste açıklamıştık..Okusaydın ya..:wiinkk::wiinkk:
Okumadığın için korktun..:cherry::cherry:
murat abi seni burda her gördüğümde polis olma hevesim depreşiyor vallahi![]()
konunun ne olduğu apaçık ortada, yanlış anlama ama sen burda 2 kişi konuşurken 3. şahıs durumuna düşüyorsun şu durumda, gerçi yanlış anlasanda umurumda değil.şimdi burda öle bişy diyounki ki;
konu şanlı urfa sen teröristlerden bessdiosun .urfalılar teröristmi !!!
bu benm kendi düşüncem eğer ben saygızlık ettiysem affedin ....
konunun ne olduğu apaçık ortada, yanlış anlama ama sen burda 2 kişi konuşurken 3. şahıs durumuna düşüyorsun şu durumda, gerçi yanlış anlasanda umurumda değil.
aklında bulunsun yaptıklarım için kimseye hesap vermem, terslerim.
Emincim %50 si platin yunus gördün halen olacamda olacam, ol baride uygulamana gelip iki üstümüzü arattıralım:queen:
Allah razı olsun abi bende çok isterdim:rendeer: Nerden çıktı şimdi bu düşünce yaw demişsin ya? Allah söyletti belkide :cherry:Seninle inan görev yapmayı isterdim Eminciğim..:cat:
Buna emin ol..:cherry:
Nerden çıktı şimdi bu düşünce yaw..:silent:
Görende bunun üzerinde olmak için tartışıyosunuz sancak
[YT]4OzRA1cA9po[/YT]
Murat abicim benim çocukluğumdan beri iki hayalim vardı, biri polis olmak, diğeride motosiklet kullanabilmek, çok şükür motosiklet kullanmayı öğrendim ama Türkiye şartlarında polis olmak çok zordur heralde Murat Gergerli abim daha iyi bilir, ayrıca uygulamana gelip iki üstümüzü arattıralım sözüde bana levent kırca'nın sarhoş tiplemesindeki bi elektriğini almadan şurdan şuraya gitmem demesini hatırlattı:mrgreen:
Allah razı olsun abi bende çok isterdim:rendeer: Nerden çıktı şimdi bu düşünce yaw demişsin ya? Allah söyletti belkide :cherry:
Ya arkadaşlar motorumu alalı tam 2 ay oldu sıfır almıştım..
silivride oturuyorum ne alakaysa plakam bağcılardan geldi ..hernyse sadede geliorum...
bugn gittim vergi dairesine bi sorim dedim borcu fln varmı malum yeni yıla giriorz..
söledm plakayı bu plakanın bir dodge kamyona ait olduğunu söledi memu hanım şaştım kaldm bi an:silent::silent::silent:
motoru alırken bana daha önce bi kamyon plakası olduğu sölenmişti. daha sonra netten baktım bir kamyona ait olduğunu gördüm .. herhalde daha güncellenmemiştr die fazla dikkate almadım..
ama üstünden 2 ay geçmiş nasıl olcak bu iş??:cyclopsan:cyclopsan
ben şimdi ceza yersem olan zavallı kamyoncuyamı olcak olan
plakam:34 vgl 48
Haksızlık yaptığını düşünüyorum..Bir sürü üniversitebende çok istedim yunus olmayıda ortaokulu 4 sene okudum orta 2 den terkim baya bi düşüdüm açık öğretim ama abi yemedi hele GS 1200 için istiyodum ama polislikte karizmaydı yani tam teşkilattı free sin.. :queen::queen: ama bide düşündüm şimdi o kadar okucamda polis olcam şuçluları yakalıcam die ama sona dedimki bu memleketin şuçlusuda suçuda bitmez motor içinde değmez KURYE liğe devam... :queen::queen::queen: