Tedbir alınmadıktan sonra olacak her yerde olur
Allah'a şükür bazı şeylerin farkındayız,ne canımızı yolda bulduk ne de başkasının canına kastımız var tehlikeli hareketlerle
Maksat işin keyfini alarak ilerlemekte
öyle 200 bastım,240 bastım vs. olaylarınıda sevmem(son hız denemeleri falan)
ama bir binekten keyif alma olayı,serilik olayı başka şey
Sen düzgün kullanırsında gelir sana biri vurur mantığı var bizimkilerde. Haklılar çok haklılar gelir biri vurur ama yaya ikende vurabilir,arabaylada şöför tarafından dalabilir Allah muhafaza.
Haddimizi aşmadıktan sonra,tedbirler üst sınırda oldukça gerisi Allah'ın takdiri.
Bir arkadaşım Honda CBF 150 ile Broadway marka bir araca çarptı 100 km hız ile,eldiven kask vs. olduğu için birazda düşerken kontrollü düşmüş,kurtartı
Ailesine baktım hiçte yasaklayıcı bir havaları yoktu. Olacak olduktan sonra her yerde olur diyorlardı.
Motordan insanı uzak tutmakta bir tedbirdir yeri gelir ama ben uzak tutulacak tehlikeli adamlardan olmadığımı düşünüyorum
Hayırlısı olsun,yardanda geçtik serdende geçtikte birtek babadan geçemedik.
Sağolsun gençlik hevesleri namına ne varsa hepsinin karşısındadır.
Arabayıda kendi istediği gibi almak istiyor ki başkalarını bir yere bırakmama uygun olsun,yük taşıyabilsin vs. vs. (oysa kendi arabası var)
İleride kendin alırsın diyor ailem bazen,bizim yanımızda olmaz diyor.
Bu da ayrı bir tartışma konusu
(Nasip olursa)Eşim,çocuklarım ya istemezse,ya şiddetle karşı çıkarlarsa
forumda görüyoruz bazı arkadaşlar eşi,çevresi istemediği için satıyor keyfince bindiği motorunu...
serilik olarak gt250r'dan iyi araba bulman zor (o fiyatlarda) Golf GTI bile alsan gt250'nin 0-100'üne yetişemezsin.
GTI'ın 0-100'ü 7 küsür sn. belki geçer GT 250 R'ı
DSG şanzımanlı ise geçme şansı biraz daha yüksek