Motoru Yana Yatırdım :(

Yanlış fren uygulaması ile artçının dengeyi bozmasının bileşimini yaşamışsınız gibi.

Bazen artçının sağa/sola sarkarak bakması (özellikle tecrübesiz ise) sürücünün dengesini bir anda alt üst edebilir.

Büyük geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız.

Geçmiş olsun. Ekipman önemli. Ben Antalya gibi kavrulan bir yerde dizlik, mont, kask ve eldiven sürekli kullanırım o sıcağa rağmen.

Koruma demiri olan bir motosiklette ayağı motor altinda kalmazdı diye düşünüyorum. Ya da kendimden biliyorum diyelim.

Vitesli değil ki koruma demiri olsun maalesef scooter.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:42 ----------

Geçmiş olsun. Ekipman önemli. Ben Antalya gibi kavrulan bir yerde dizlik, mont, kask ve eldiven sürekli kullanırım o sıcağa rağmen.

Antalya da bir ara yazlığımız vardı şimdi başka yerde ama oralar çok sıcak.
Sabahlin organik portakalı sıkıp içince ve soğuk olunca mükemmel oluyor.

Saolun, ekipman önemli tabi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:46 ----------

Yanlış fren uygulaması ile artçının dengeyi bozmasının bileşimini yaşamışsınız gibi.

Bazen artçının sağa/sola sarkarak bakması (özellikle tecrübesiz ise) sürücünün dengesini bir anda alt üst edebilir.

Büyük geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız.

Doğrudur, Saolun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------

Lastiğe sövmeden önce çuvaldızı kendimize batıralım.
Yokuş aşağı iniyorsun ağırlık merkezi öne kayıyor,arka tekere fren yaptın ağırlık iyice öne gitti hafifleyen teker kilitlendi
sonra yalpalamaya başladı atladınız üstünden.
Gazı kapatıp motor freni ve yavaşça ön fren sıkıcaktın aslında.
Neyse olan olmuş geçmiş olsun...

Orasını yapmak ekstra tecrübeye giriyor herhalde, daha 500 KM yaptım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar