- Konu Yazar
Acele işim vardı sadece Eldiven ve Kask takıyordum. Hava sıcak diye diğer ekipmanları (dizlik, mont) takmadım mont ne kadar yazlık mont olsa da baya terletiyordu ve işim kısa, mahalle içinde olduğu için giyme gereksimi duymadım neyse çıktım artçımla beraber yokuş aşağı iniyoruz gaz açmadan, frenleri sıkmadan yokuşun verdiği hızla yavaşça iniyorduk. Sonlara doğru yavaşlamak için arka freni sıkmamla biraz yalpalandı motor tam düzeldi derken sonra kitledi mi ne pat diye yana yattık. Lastik stok lastikti onun etkisi de vardı (o yüzden yapımında emeği geçen herkesin elinden öpeyim
l:)
Sonrası Fotoğraflarla Beraber ;
Yana yattık artçım da bir şey yok sadece dirseğinin orası az miktarda çizildi. Gelelim bana yalpalanması düzelir gibi olunca kendimi motordan atmadım ama yana yattı (artçımdan kaynaklı olabilir bilmiyorum). Sonrası :
Ayağım motorun altında kaldı. Motor yattıktan hemen sonra toparlanıp ayağım altında kalmışken ters şekilde tek başıma motoru kaldırdım.
Dizlik olmayınca ilk temas
Dirseğin orada birkaç çizik :cat:
Sorular :
Ama kafama çok takıldı. Frene kökleme basmadım, basmam da fakat az sıkmama rağmen nasıl kitledi ?
Birde yalpalanmasının sebebi artçımıydı yoksa lastik yüzünden mi (yoksa ikisi mi) ?
Moralim biraz bozuldu zaten motoru satacaktım ama şimdi egzoz korumasının orası baya çizilmiş zaten diğer grenaj kısmı ayağımın üstündeydi o yüzden başka sıkıntı yok :queen:
Birkaç fırça yedim ailemden niye tam ekipman değildin gibisinden motor sat gitsin gibisinden 5 dakika sonra kızmayı bıraktılar.
Sonrası Fotoğraflarla Beraber ;
Yana yattık artçım da bir şey yok sadece dirseğinin orası az miktarda çizildi. Gelelim bana yalpalanması düzelir gibi olunca kendimi motordan atmadım ama yana yattı (artçımdan kaynaklı olabilir bilmiyorum). Sonrası :
Ayağım motorun altında kaldı. Motor yattıktan hemen sonra toparlanıp ayağım altında kalmışken ters şekilde tek başıma motoru kaldırdım.
Dizlik olmayınca ilk temas
Dirseğin orada birkaç çizik :cat:
Sorular :
Ama kafama çok takıldı. Frene kökleme basmadım, basmam da fakat az sıkmama rağmen nasıl kitledi ?
Birde yalpalanmasının sebebi artçımıydı yoksa lastik yüzünden mi (yoksa ikisi mi) ?
Moralim biraz bozuldu zaten motoru satacaktım ama şimdi egzoz korumasının orası baya çizilmiş zaten diğer grenaj kısmı ayağımın üstündeydi o yüzden başka sıkıntı yok :queen:
Birkaç fırça yedim ailemden niye tam ekipman değildin gibisinden motor sat gitsin gibisinden 5 dakika sonra kızmayı bıraktılar.
Son düzenleme: