arkadaşlar meraba!! demın bir ara sokakta motoru düşürdüm yolun ortası yolda sadece bir araba ve ben varım motoru kaldıramıyorum arkamdaki amcam daaat daaaaat kornaya basıyo neyse bir delikanlı geldi kaldırdık motoru.. ama benım sınır kat sayısı fırladı tabı amcam gecebılse motorla benım ustumden gecıcekr: nasıl kornaya basıyor anlatamam size!!o adam adam olsaydı o ıkımızın oldugu yolda ıner arabadan yardım ederdı ama korna calarak yardım etmeyı denedı:farao: dedım ıcınden ''bır yerın yıyorsa gelde sen kaldır '' dıye arkadaslar ozur dılerım ama tekrar sızlere hak verıyorum bu ınsanlar ne olmus boyle ya
r:
r: sonra ılkdefa boyle ara sokaklara daldım ınsanlar yolların ortasından yürüyolar ya korna calıyosun banamısın demıyorlar.. of arkadaslar sızlerle paylasıp rahatlamak istedim cook sinirliyimm
r::salut:
canım kardeşim sana tavsiyem gidiyosun bi oto aksesuar mağazasına bana bi ferrari kornası verirmisin diye takıyosun bi güzel basıyorsun önüne gelene bak nasıl çekiliyorlar varya sorma gitsin motorun heryeri açık olduğu için arabalardan daha çok çıkıyor.tavsiye ederim .böylece seni görmezden gelen arabalarda o zaman görmezden gelemiyorlar...