Motoru düşürdüm arkamdaki arabanın tavrı!!

arkadaşlar meraba!! demın bir ara sokakta motoru düşürdüm yolun ortası yolda sadece bir araba ve ben varım motoru kaldıramıyorum arkamdaki amcam daaat daaaaat kornaya basıyo neyse bir delikanlı geldi kaldırdık motoru.. ama benım sınır kat sayısı fırladı tabı amcam gecebılse motorla benım ustumden gecıcek :pr: nasıl kornaya basıyor anlatamam size!!o adam adam olsaydı o ıkımızın oldugu yolda ıner arabadan yardım ederdı ama korna calarak yardım etmeyı denedı:farao: dedım ıcınden ''bır yerın yıyorsa gelde sen kaldır '' dıye arkadaslar ozur dılerım ama tekrar sızlere hak verıyorum bu ınsanlar ne olmus boyle ya:pr::pr: sonra ılkdefa boyle ara sokaklara daldım ınsanlar yolların ortasından yürüyolar ya korna calıyosun banamısın demıyorlar.. of arkadaslar sızlerle paylasıp rahatlamak istedim cook sinirliyimm:pr::salut:

canım kardeşim sana tavsiyem gidiyosun bi oto aksesuar mağazasına bana bi ferrari kornası verirmisin diye takıyosun bi güzel basıyorsun önüne gelene bak nasıl çekiliyorlar varya sorma gitsin motorun heryeri açık olduğu için arabalardan daha çok çıkıyor.tavsiye ederim .böylece seni görmezden gelen arabalarda o zaman görmezden gelemiyorlar...

canım kardeşim sana tavsiyem gidiyosun bi oto aksesuar mağazasına bana bi ferrari kornası verirmisin diye takıyosun bi güzel basıyorsun önüne gelene bak nasıl çekiliyorlar varya sorma gitsin motorun heryeri açık olduğu için arabalardan daha çok çıkıyor.tavsiye ederim .böylece seni görmezden gelen arabalarda o zaman görmezden gelemiyorlar...

abi ben tır sireni taktırsam olurmu yoksa fazlamı kaçar ne diysun

Sen sinirlenince topic aç...Daha ne yollar var bizde....:cat::wiinkk:

puhaa allah kaza bela vermesinde sınırlenmıyım ben :mrgreen: kazadan beladan da gectım su ınsan kılıgına gırenler benı sınırlendıren yaa:mrgreen: sagolasın ama:rendeer:

abi ben tır sireni taktırsam olurmu yoksa fazlamı kaçar ne diysun

fazla kacar o be:mrgreen::mrgreen: off benım korna zaten cok tız yaa ben hopluyorum ayaga duyunca noluyoruz dıye:queen:

Son düzenleme:
arkadaşım motora biniyosan ve vucutun zayıfsa kickbox + body building yapacan ben gibi bana yapılsa o adamı hastaneye yollamasam o akşam kendimi atardım gerçi bnm sinir yapım bozuk ama öyle yapan birisini hastaneye gönderirdim.snn üstüne gelirlerse tartışınca arabadan 1 kişi inmiyor 4 5 kişi saldırıyolar motora binen teknik olunca iyi oluyo :D işte türkiyede böyle şöförler var.

ya tavsıyen ıyıde ne bılem ben valahı body buıldıng dıyosun hadı agırlık calısıyorum bu sefer orantısız olucamm sırf kollar bılıyorum hem ole motor hakımıyetımde artar ama nasıl olcak?:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş Olsun :)
amuletiz3.jpg

Son düzenleme:
by_mavım saolasın ıcım rahat ettı vallahı senı beklıyodum bende :mrgreen::mrgreen:allah hepımızı korusun nazarlardan:queen:

çook teşekkürler sonix vallahı korusun benım kızdıgım nokta su adam 5 dakka korna calıcagına 2 sanıye gelıp yardım edebılırdı ya..

geçmiş olsun. ve merhaba.. siteye yeni katıldım. arkadaşım özenç'in sağlık durumunu merak ediyorum. ama uzun zamandır haber yok. ziyaretine gidebiliyor muyuz. eve çıktı mı.. bilgisi olan yazarsa sevinirim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
by_mavım saolasın ıcım rahat ettı vallahı senı beklıyodum bende :mrgreen::mrgreen:allah hepımızı korusun nazarlardan:queen:

Sende Sağol Nedemek Neyaptımki :rendeer: :) AMİN

tesekkur ederım arkadasım ve hosgeldın sefa geldın kazasız belasız surusler dılerım sana:mrgreen: ayrıca bende bılmıyorum ama en son durumu agır ve hastanedeydı malesef:pale:

Sende Sağol Nedemek Neyaptımki :rendeer: :) AMİN

mavim bıde surda bı kursun dokuver ya sana zahmet:mrgreen:

Son düzenleme:
geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın. ben " öyl bakacağına yardım etsene motoru kaldıralım demiştim" gözlerimden ateş çıkıyordu. adam da inip yardım etmişti. :)

saolasın korna sesı duyunca yasamsal fonksıyonlarımı kaybettım sanırım:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
tesekkur ederım arkadasım ve hosgeldın sefa geldın kazasız belasız surusler dılerım sana:mrgreen: ayrıca bende bılmıyorum ama en son durumu agır ve hastanedeydı malesef:pale:

mavim bıde surda bı kursun dokuver ya sana zahmet:mrgreen:

Bismillahh :p :mrgreen: Daha Güleceğim Yoktu Hee :mrgreen::mrgreen:

ALLAH İyiliğini Versin Emiii :queen: :mrgreen:

xnode Öle Bişe Galuba Sanursamm :mrgreen:

xnode majilerlede ılgılenıyomus sanırsam:queen: ya dok ıste yaparsın sen nese ben gıdıcıyım arkadaslar hepınıze tesekkurler mavım buarda sende bı kursun dok ya ıste bak uyuyamam sonra:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
xnode majilerlede ılgılenıyomus sanırsam:queen: ya dok ıste yaparsın sen nese ben gıdıcıyım arkadaslar hepınıze tesekkurler mavım buarda sende bı kursun dok ya ıste bak uyuyamam sonra:cherry:

Okudum Üfledim Senii Püffffffffff Ahanda Bakkk :queen: :p :mrgreen:

Kurşuna Hacet Yok:mrgreen:Hede Git Uyu Şimdi Mışıl Mışıl :mrgreen: :mrgreen:

puhaaaaaaaaaaa:mrgreen: sagolasın canım benımm:mrgreen::mrgreen::mrgreen: hıc gulcegım yoktu hadi ıyı geceler herkese:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar