motoru degistiricem

arkadaslar fikirlere ihtiyacim var, scooteri (piaggio liberty200) satmaya karar verdim, cbr125 alicam.
zaman sorunum ve acelem yok ama cbr lar zamlanmadan benim bebecik de eskimeden halledeyim diyorum. ne dersiniz, ne yapayım? takas için konustum bir yerle, motoru getir bırak satılırsa cbr i alir gidersin dediler, aklima yatmadi.
bi arkadas acik artırma sitesine ilan verelim dedi, fena fikir degil gibi geldi. bilemiyorum işte, bilenlere danısayim dedim..
ne dersiniz?
:rendeer:

Ebrucum bence her ikiside mantıklı ama genede sen bilirsin bu arada bu siteyede resim özellikler fiat bildirirsen sonuca ulaşabileceğini düşünüyorum ..:cat: alana da satana da hayırlı olsun ebrucum :rendeer:

ebru bence cok mantıklı ama bence kendin satmaya bak daha cabuk cbr a kavuşursun...

Süper Moderatör (BBRR)
200 cc bir scooter satılıp 125 cbr almak hemde scooter piaggio ise hiç mantıklı değil alacağın motor sattığından iyi olmalı ha dersen aprilla 125 rs veya derby 125 cc veya hyosung gt 250 r al derim ama cbr almak için piaggio satılmaz...sıfırı 4500 olan motoru almak için sıfırı 5000 oloan motoru satacaksın ha ben bunu kampanyadan aldım bu kadar vermedim dersen o iş başka ama sen bilirsin ben tecrübeme dayanarak böyle bir takas yapmazdım

Motor kaç model? resmi varmı? km ne? kaç para istiyorsun yazarsan ben param yeterse düşünebilirim. Bu modelin sıfırnı sitede göremedim nasıl bir model acaba?

makarna,

bak herkes yorum yapıyor bu motor değişikliği için, ben de katılıyorum bu yorumlara...

Sen önce niye böyle bir değişiklik yapmak istediğini yazsana ! Biz de daha rahat yorum yaparız böylece :mrgreen:

BBRR' Alıntı:
200 cc bir scooter satılıp 125 cbr almak hemde scooter piaggio ise hiç mantıklı değil alacağın motor sattığından iyi olmalı ha dersen aprilla 125 rs veya derby 125 cc veya hyosung gt 250 r al derim ama cbr almak için piaggio satılmaz...sıfırı 4500 olan motoru almak için sıfırı 5000 oloan motoru satacaksın ha ben bunu kampanyadan aldım bu kadar vermedim dersen o iş başka ama sen bilirsin ben tecrübeme dayanarak böyle bir takas yapmazdım
+10000000:cat:
Anladığım kadarı ile vitesli bir motosiklet istiyor racing olsun benim olsun fazla güçlü olmasın bana zorluk çıkarmasın der gibi geldi bana....:p :queen:

makarna'nın bir bildiği var ki değiştirmek istiyor, motor 30 küsur km'de, en başta CBR 125'e heves etmişti ancak bazı kişiler tarafından aklı çelinmek suretiyle scooter aldırılmıştı :) motorun rengi bordo ve hiçbir sorunu yoktur, makul fiyat teklifleri beklenmektedir, kolay gelsin :)

Motosikleti
Su Motoru
Bence 125 CBr için elindeki aleti vermen doğru değil ama yinede sen bilirsin. 200 cc den 125 e geçeceğine bir atak yapıp 250 CBF falan al diyeceğim ama senin içinde o motosikleti tutmak zor olur sanırım. Ben Aprilia RS 125 derim ama o da bütce meselesi tabii ki ...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ebru selam ,
bende kullanıyorum cbr125..ve gerçekten bir bayan için oldukça ideal bir motosiklet..şiddetle tavsiye ederim..daha çok zevk alacağına şimdiden geranti ediyorum...
takas işini düşün bence...maddi destek olur alırken..
ancak tabikide 200 den 125liğe inmek var ama honda bu tartışılmaz..250liliklerişn hiçbiri hoşuma gitmiyor açıkçası ama zevk meselesi yine de...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ebru selam..
Epeydir görüşedik. Umarım hayatta her sey yolundadır..Daha dün gibi hatırlıyorumda motoru aldıgın günleri..
Bende buradaki bir cok yoruma katılıorum..O motordan sonra almak istediğin motor biraz tezat geldi banada.. 400 veya 500 lük bi scooter talebi beklerdim senden..
Sen bilirsin tabi ama senin motor gayet iyi kondisyonda bence satacaksan bile kendin sat takasa girme derim..
Ben mondial i sahibinden com dan sattım..
Ama yinede iyi düşün derim.
S&S:rendeer:

yorumlara aynen katılıyorum cbr 125 düşünmen gereken en son model olmalı zaten kendi motorunda belli bir tecrübe edinmişsindir şimdi 200 cc den sonra 125 cc seni ne derece tatmin eder soru işareti???
bana kalırsa tarzın racıng olacak ise derbı yada rs i düşün 125 klasmanında üstünlükleri tartışılmaz ama 250 cc bir makine daha uygun bana kalırsa hyosung GT250 yada honda cbf 250 güzel makineler bence ufkunu biraz daha genişlet :cat:

Bende CBR125 var ama bana kalırsa başlangıç motoru olmak için ideal yani benim daha önceden race motor tecrübem olsaydı(hatta scooter bile olsa)alacağım alet CBR600 olurdu ki zaten CBR125 ile iyice tekniği öğrendikten sonra alacağım motor CBR600 veya YZF-R6'dır,katılıyorum 200cc'lik scooterdan sonra 125cc CBR'a binmek zor gelir ama belkide vitesliye alışmak istiyorsundur ona bişey diyemem benim fikrim bu sadece...

arkadaslar yorumlara sagolun
ben de sahibinden e ilan verip hazır tatilime denk getirmisken satmak istiyorum
Peril hem duymak istediklerimi söylemis hem de tecrübesine de guveniyorum, cok sagolsun :rendeer:
zuhtupaşa ben de valla cok özledim ilk fırsatta gorusmek uzere :rendeer:

ben zaten bastan beri cbr125 istiyordum ama alısmak icin scooter almaya karar vermistim
trafikte iki teker ustunde olmaya alıştıgımı dusunuyorum yeterince, onun icin simdi degistirmek en iyisi olacak

tum tavsiyelere tekrar tesekkurler :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar