- Konu Yazar
Hadi hepsinden geçtik evin içinde temizleme bari!![]()
Maşallah çil çil, hayatımda hiç bunlardan kullanmadım tarif etseniz nasıl olurdu?
abartmak gibi olmasın ama bunu kullanmadan motor hayatına atılan bir insanın bazı şeyleri eksik kalmış demektir,tarifi çok başka hiç bir motordan bu kadar keyif alacağımı sanmam
Maşallah çil çil, hayatımda hiç bunlardan kullanmadım tarif etseniz nasıl olurdu?
bunun hondası asyayı baştan aşa mimar eden motor olaarak bilinir sanırım dünyada en çok satan motor. Aslında Türkiyede daha fazla yayılmalıydı ama Özelın saçma politikalarıyla ithal otomobil cenneti olduk ve halimiz ortada. Türkiye çok rahat ilk motosikletini geliştirebilirdi ve avrupanın motosiklet üssü olabilirdi.
Şöyle, tırın tırın tır tır, pıt pıtır tırın, beeooowwrrrr :queen:
abi afedersiniz de mal mısınız?her konuyu nasıl siyasete bağlayabilirsiniz :santa:
11 yasinda ilk kullandigim guzelliktir kendileri. Sonra Babam 105 kobra almisti hey gidi gunler heyyy
snappy x tavuk canavarına %80 benzettimForumda kim troll kim değil ayıramıyorum.
Normal şartlarda bu konu troll olur ancak ülke insanımızı tanıdıgım için olmayabilir de.
Mesalarını okumadan tahmin ettim.snappy x tavuk canavarına %80 benzettim