Motoru dedemin odasına koydum biraz kavga ettik ssli

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motoru garajda üstü kapalı vaziyette saklıyordum ama kaloriferli ortama koymak istedim biraz dedemle kavga ettik ama olsun:cat:

Motosikleti
XV250 - FZ6
Gıcır gıcır, kaç model bu?

sağol fazil bey,maşallah demeden geçmeyelim 95 model

Motosikleti
Ns200 15"
Maşallah çil çil, hayatımda hiç bunlardan kullanmadım tarif etseniz nasıl olurdu :)?

Hadi hepsinden geçtik evin içinde temizleme bari! :)

sağ olun bu arada videoları takip ediyorum,yolda geçirdiğiniz kaza beni üzdü tekrardan geçmişler olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------

Maşallah çil çil, hayatımda hiç bunlardan kullanmadım tarif etseniz nasıl olurdu :)?

abartmak gibi olmasın ama bunu kullanmadan motor hayatına atılan bir insanın bazı şeyleri eksik kalmış demektir,tarifi çok başka hiç bir motordan bu kadar keyif alacağımı sanmam

Motosikleti
Ns200 15"
abartmak gibi olmasın ama bunu kullanmadan motor hayatına atılan bir insanın bazı şeyleri eksik kalmış demektir,tarifi çok başka hiç bir motordan bu kadar keyif alacağımı sanmam

Benim motosikletten genel anlayışım hart diye gitmesi hurt diyede dönmesi :), benim için ne kadar güzel dönüyorsa o kadar heyecan veriyor demektir :). Bunda böyle bir şey yoktur fakat az çok tahmin edebiliyorum nasıl bir şey olduğunu. Arkadan duman attıra attıra gitmek güzel olsa gerek :).

11 yasinda ilk kullandigim guzelliktir kendileri. Sonra Babam 105 kobra almisti hey gidi gunler heyyy

Motosikleti
cbf 150
bunun hondası asyayı baştan aşa mimar eden motor olaarak bilinir sanırım dünyada en çok satan motor. Aslında Türkiyede daha fazla yayılmalıydı ama Özelın saçma politikalarıyla ithal otomobil cenneti olduk ve halimiz ortada. Türkiye çok rahat ilk motosikletini geliştirebilirdi ve avrupanın motosiklet üssü olabilirdi.

bunun hondası asyayı baştan aşa mimar eden motor olaarak bilinir sanırım dünyada en çok satan motor. Aslında Türkiyede daha fazla yayılmalıydı ama Özelın saçma politikalarıyla ithal otomobil cenneti olduk ve halimiz ortada. Türkiye çok rahat ilk motosikletini geliştirebilirdi ve avrupanın motosiklet üssü olabilirdi.

menderes-kapilarin yabancilara acilmasi
ozal-pazarin yabancilara teslimi
Akp-ilimli islam maskesi ve neokapitalizm guzellemesi ile vatan tapusunun yabancilara teslimi.

Tek basina iktdar olmus sag partiler...

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Fikret abi senmisin, bana küçük tüp lazımıdı.

abi afedersiniz de mal mısınız?her konuyu nasıl siyasete bağlayabilirsiniz :santa:

Motosikleti
D400
Forumda kim troll kim değil ayıramıyorum.

Normal şartlarda bu konu troll olur ancak ülke insanımızı tanıdıgım için olmayabilir de.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
abi afedersiniz de mal mısınız?her konuyu nasıl siyasete bağlayabilirsiniz :santa:

İnsan olan her yerde siyaset vardır. Asıl malların (= küçükbaş büyükbaş) olduğu yerde siyaset olmaz, adı üstünde mal işte...

Bu arada motor cillop gibi, bayıldım. Bunların yeri ayrıdır ülkemizde.

11 yasinda ilk kullandigim guzelliktir kendileri. Sonra Babam 105 kobra almisti hey gidi gunler heyyy

alt takım cobra,ayarlı kasnak,ayarlı debriyaj 519/1 karbüratör :cherry:

pcx yetişemiyor arkamdan

ss'li diyince nakavt olmuş yerde yatan takkeli bir dede fotoğrafı bekledim ama daha iyisi çıktı, güzel motor iyi günlerde kullanın.

Forumda kim troll kim değil ayıramıyorum.

Normal şartlarda bu konu troll olur ancak ülke insanımızı tanıdıgım için olmayabilir de.
snappy x tavuk canavarına %80 benzettim

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:39 ----------

snappy x tavuk canavarına %80 benzettim
Mesalarını okumadan tahmin ettim.
Açtığı konuları okuyunca %100de%100]snappy x çıktı
Keyifli sürüşler dilerim,dedeme saygılar,dedemin canını sıkma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar