Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba NK250 motosikletim var ev ve iş yeri arası ortalama 30 dakika eve giderken bazen motoru sadece ikinci viteste bırakıp bağırttıra bağırttıra gidiyorum bunun yanlış birşey olduğunun farkındayım ama bir türlü önleyemiyorum bu hareketimi nasıl kurtulabilirim?
Merhaba NK250 motosikletim var ev ve iş yeri arası ortalama 30 dakika eve giderken bazen motoru sadece ikinci viteste bırakıp bağırttıra bağırttıra gidiyorum bunun yanlış birşey olduğunun farkındayım ama bir türlü önleyemiyorum bu hareketimi nasıl kurtulabilirim?
Motorun sesi aslında hoşuma gittiği için atmıyorum valla ya egzoz takıcam yada motoru elime alıcam baska kurtulus yok bu hareketimide sürekli yapmıyorum zaten nadiren oluyor haftada 1
Motorun sesi aslında hoşuma gittiği için atmıyorum valla ya egzoz takıcam yada motoru elime alıcam baska kurtulus yok bu hareketimide sürekli yapmıyorum zaten nadiren oluyor haftada 1
valla bende de 250sr var haftanın 3 günü derse gidiyorum u dönüşü veya kavşak harici 2. vitese düşmedim daha sorun sende toplu taşımalar senin için var
valla bende de 250sr var haftanın 3 günü derse gidiyorum u dönüşü veya kavşak harici 2. vitese düşmedim daha sorun sende toplu taşımalar senin için var
O zehiri alma kardeşim. Şu anda 2.vites hastalığı bende de var. Motorum N250 2.viteste 7 8 devir bandında giderken o sesi beni benden alıyor. Benim de bu alışkanlıktan kurtulmam lazım.
Güncelleme: Bu konuyu açtığımdan beri daha sakin kullanmaya başladım motor zaten yeni daha 3k km bile olmadı artık 3. ve 4. 5. viteslerede çıkıyorum çok fazla zorlamıyorum motoru yanıtlar için teşekkürler
Genel olarak aslında böyle yapmıyorum sadece birkaç gündür böyle yapıyordum ama sürekli değil sadece evden işe giderken bunu yapmayı kesin ve net olarak bırakırsam bir sorun çıkarmaz herhalde