Motoru calinanlar İceri..

bak yeni bir grup vardı cezaevinden bu bir aydır tahliye oldular
ve inan bunlar piyasanın en iyileri.ve benim gördüğüm bildğim kadarıyla
bunlar boş durmuyorlar.Ve sanıyormusunki yoldan geçtiği veya denk geldiğini alıyorlar yok asla
bunlar tespitli kaç gün önceden işi verilmiş motorlar fazla detaya girmeyeyim
siz daha yolun başındasınız inşallah bir sonuç elde edeceksiniz

bi telefon versen yeticek aslinda..

nurtepe levent arası gece 34 AS 6997 geziyor mesala bakıyorsun çalıntı
polis daha bir kere çevirmiş değil daha yeni plakası yok geziyor

Fikrinizi buradan paylaşsaydınız, İstanbul'da olmasam da en azından düzgün bir konu açıp organizasyon yapsaydık, yada yapmaya çalışsaydık.

fikirleri burda paylasalim hirsizlar ona gore planmi yapsin dostum yapma Allah askına

Üslubunu topla ben sadece yardımcı olmak istedim bunları yazdım
brocks gerçi neyse boş ver ALLAH yardımcınız olsun.

seni kastetmedim dostum. normal calan insanlar bu sitelere takildigini soyluyor herkes ondan dolayi dedim seni ima edici birsey asla söylemedim .

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------

elbetteki Allah yardimcimiz olmak isterse olur kardeşim ancak eger sende yârdim etmek istersen edebileceğin ortada gibi.. arasan konuşsak yetetecek bence bir cok seye. buradaki bir cok insanin hayır duasini alacaksin ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------

Operasyonel bir fikriniz varsa haklısınız.
Umarım işi yarar yapmak istediğiniz herneyse.

532 667 60 99 telefon numaram bi ulaşma imkanin varsa bize bir cok konuda yardimci olabileceğin kanaatindeyim..

Bir şeyi merak ediyorum bu adamlar illaki motorları takip edip sonra çalıyorlar peki bunu nasıl yapıyorlar sonuçta motorun nerede olduğunu bilmesi gerek değil mi? Motorunuza gps falan takma ihtimalleri var mı?
Sonuçta insanların sitelerine girip evinin önünden bile çalıyorlar motorları adam orada o gün motor olduğunu güvenlik görevlisi olmadığını biliyor olmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar