Musluk yok.Deponun çıkışından benzin pompasına giden hortumdan depoyu boşaltırsın.Karbüratöründe haznenin en alt tarafında bir hortum ve yanında gödeye gömülü sarı bir vida var,gevşetince hortumdan akar.
Bunları yapamıyorsan depoyu bir hortumla sifon yaparak olabildiğince boşalt.Motoru önce dışarda yan yatırıp akacakların akmasını sağla.Ateş olmayan ve sigara içilmeyen bir yerde tabiiki.Önce emniyet.
Kolaygelsin.
bu kadar uğraşacağına a2 ehliyetli tanıdığın yokmu?
ki o motor oraya sığmaz....
yazık olan arabana olur...
bence risk alıyorsun böle risk almaktansa binerek gel öle risk al. hem arabaya hem motora zarar verirsin
başka bi konu da arabanın içi büyük ihtimalle benzin yag falan kokacaktır ve sinecektir bunlarıda göz önüne al.
hayırlı olsun bu arada...
Sonucu merak ettim, yazın mutlaka.
sabah erken kalk sırt cantanı al kaskını dızlıgını l birde benzin brasını al çık otobusle gıdecegın yere gıt motoru al bin getir motorun içinde senin içind daha güzel olur eminim hem motoruda test edersın 50 km pekte cok degıl gözünde büyütme ama gidemem dersen bi kamyonete 50-100 benzın parası ver götürürler
sabah erken kalk sırt cantanı al kaskını dızlıgını l birde benzin brasını al çık otobusle gıdecegın yere gıt motoru al bin getir motorun içinde senin içind daha güzel olur eminim hem motoruda test edersın 50 km pekte cok degıl gözünde büyütme ama gidemem dersen bi kamyonete 50-100 benzın parası ver götürürler
arkadaşın ehliyeti yokmuş polisten korkuyor
gideken sağa sola bak polis cevirmesi yoksa bas gel 50 km nedirki
hafta sonu bisiikletle dolaşırken tekeri patladı, kartalın arkasına zor sığdırdık.meganın arkasına sığdırabilirsen helal olsun derim sana![]()
Motorumu getirdim. Hiçbir sıkıntı olmadı sadece bagaj kapağı açık kaldı. İple sıkıca bağladım. Rahat rahat geldim. Yoldan geçenlerin tip tip bakmalarını saymazsak tabi![]()