motoru aldım

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
dediğim kuba racing motoru aldım ve ilk ufak kazamı da atlattım.
motor korkunç bir torkla ileri atıldığı, manevra gerektiren bir kalkış esnasında (tümsek ve sağa dönüş) elimdeki eldivenler yüzünden gaz hala basılı kaldığı vede benim ilk vitesli motor kullanışım olduğu için çok ciddi sonuçlanabilecek bir kazayı bisikletten kalma tecrübelerim ve birazda soğukkanlı yaklaşımım sayesinde güzel bir düşüşle vede verilmiş sadakalarımızın da yardımıyla :) biriki sıyrık, bir adet dizi aşınmış pantolon, kırık bir dikiz aynası motorun plastik aksamında bikaç çizik vede harcanmış karizma kayıplarıyla atlattım, sağlık olsun, ders olsun, çok şükür diyelim.

şimdi motoru anlatayım size.
dediğim gibi cüssesinden beklenemeyecek kadar korkunç atılgan bir motor 150 cc için. amortisörler mükemmel işliyor. ve sıkı durun daha ilk kilometreleri(şuan 49 km de) olmasına rağmen toplam 160 kg olan 2 arkadaş motorla 130 kmh hıza ulaştık.
cüsse ufak ama tam cbr 125 boyutlarında alev kırmızısı rengkli ufak tefek yakışıklı bir motor.

Super Moderator
Öncelikle güle güle kullan...
Aldığın model Çelik Motor ve Ramzey'in aynısını sattığı model mi diğeri mi?
Ayrıca umarım bir daha böyle bir tehlike atlatmazsın...

güle güle kullan. hemen tecrübenin kırışıklarını katmışsın motora. hayırlı olsun :)

hayırlı uğurlu olsun dilerim bu son kazan olu ve karizmayı tecrübe sahibi yapmışsın bu arada allah daha iyilerine binmeyi nasip etsin !!!:thumleft:

.aynı msjı bidaha atmışım.evet resim bekliyoruz.

Son düzenleme:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hepiniz sağolun
olcan evet aynısı ramzeydeki 150 lik yeşil racing sanırım.
resimleride yarın veya öbürgün eklerim

geçmiş olsun dostum. biraz daha dikkat ve tabiki hayırlı olsun.

GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM Da hala davetiye çıkarıyorsun biraz agırdan al yavaş git 130 ciddi bi hız çogu motorcuya göre ve o motor daha rodajda şimdilik fazla hor kullanma biraz km yap içindeki yag su gibidir ince talaşları toplasın diye bakımını yaptır yagı degişsin basarsın
Güle güle kullan hayırlı olsun allah cümlemizi kazalardan korusun

tigermbz, markası kuba değil mi?
motorun işçiliği, kalitesi hakkına izlenimlerini yazarsan, yarın da resimleri eklersen çok sevinirim:)

Super Moderator
Bu arada o diğer Racing modeli gördün mü?
Benim asıl dikkatimi çeken oydu...Çok fark var mı aralarında? (Boyut vs)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam motor hakkında detaylı bilgiler bekliyoruz.... :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar