motoru aldım

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797

fotoğraf biraz kalitesiz ama cüssesi hakkında bilginiz olsun diye 174 cm boyumla ben üzerindeyken bir resmini çektim ilerde detaylarını daha iyi göreceğiniz kaliteli fotolar da eklerim.
acemi olduğumuz için fazla teknik detay veremeyeceğim ama 0-100 km hıza 8 saniyede çıktık(2 kişiydik toplam 150 kg) ve bugün 90 kg lik usta bir arkadaş motorla tek başına 150 kmh hıza ulaştı ( şuan 2. günü 97 km de)
titreme var biraz bu kötü vites geçişleri de sıkıntılıydı yine aynı usta arkadaş debriyaj teline bir ayar çekti düzeldi. şuan tek sorunu hafiften titreme yapması.
100km de aşağı yukarı 4 lt benzin yedi rodaj zamanı olması ve daha acemi olmam yüzünden olabilir ilerde ustalaştıkça 3,5 hatta 3 lt yakıta düşürebilirim sanırım.

Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşleri bundan sonrakiler için diliyim ben.:cat:

Hayırlı olsun kardeş kazasız belasız Zealsundan vazgeçip sonunda almışsın ...

dostum geçmiş olsun,allah korumuş hakkaten verilmiş sadakanız varmış.Motorun hayırlı olsun şık duruyor güle güle kullan ve dikkatli kullan

arkadaslar bunlar celık ramzey falan fıla degıl hepsi aynı moorlar marka bosuna soylemeyın adamlar gıdıyor cıne motoru begenıyorlar adını koyuyorlar ornegın xxxx sonra turkıyeye getırıyorlar hepsi aynı motor parcaları bıle alın bı tane servıs falan onemlıdegıl parca sorunuda yok cunku hepsi aynı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Öncelikle hayırlı olsun diyorum.Samsun tayfası seninle 3 kişi oldu:) Hayırlısıyla kullanmasını iyice öğrenelim (ben de henüz 500 km deyim) biz de buluşup tanışıp kafamıza göre geziler düzenleriz di mi:mrgreen:

Kaza konusunda büyük geçmiş olsun . Ben de geçen hafta şabalak bir kaza geçirmiştim dizim hala acıyor.

Hız yapma konusuna gelince rodaj aşamasında aman diyim motoru zorlama, öyle iki kişi binip. 120-130 yapma.Zamanında bi arkadaş yeni aldığı scooterle rodaj modaj dinlemeyip 130 yapmıştı şimdilerde 90 ı geçemiyormuş:pale: Ben 500 km de olmama rağmen henüz 80 i pek geçmiş değilim.

arkadaşım çok büyük geçmiş olsun...ama rodajdaki bi motora basmak sağlıklı diildir bide iki kişi artçıyla basmak hiç diil....dikkat et istersen biraz canda senin malda sadece tavsiye...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi kardeş allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsin

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
tekrar sağolun arkadaşlar.
tabi motoru sürekli zorlamıyorum genelde 60-80 arası bir hızda sürüyorum ama motor ustası bir arkadaş ara sıra motorun sınırlarını zorlamamı söyledi, motorun açılması içöin gerekliymiş ben de onun tavsiyesine uyup sadece bikaç kere yüksek süratlere çıktık okadar hemde motorun hızı hakkında bilgimiz olsun dedik, şuan için memnunum seriliğinden, ibre yanlış göstermiyorsa başlangıç için bana yeter bu hız bakalım tam açınca nereleri görecek.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok geçmiş olsun ama dedikleri gibi rodajda sabırlı ol, rodaja uygun git sonra ilerde kafanı duvarlara vurursun.daha iyi açıklamalar ve resimler bekliyoruz senden.objektif olarak yeni motorunun olmasının verdiği gaza kapılmayıp motor hakkındaki düşünce ve deneyimlerini bekliyoruz.tekrar hayırlı olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar