motoru aldım ama satışı alamıyorum....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allah kolaylık versin benzer bir olayda benim başımdan geçti verdiğim onca tavizle anca yırttım. ama akıllandım bundan sonra ne zaman eşeğimin yularını elime alırım o zaman veirirm parasını. para güçtür daima, onlar için.

arkadaşlar hepinize teşekkürler

dediklerinizin hepsini cidden düşünmek lazım !!!!!

sanırım ilgili kişi acıklama yapacaktır......

konu baya ses getirdi ki motorun sahibi beni aradı sen nasıl öyle konu acarsın diye...motorun sahibini tanıyan ve konuyu görüpte arayan 4 kişinin yorumlarını merak ediyorum nasıl birisidir XX abi ?

evet kod adı XX abi senide bekliyorum buraya ozaman,telefonda konuşanları ifşa etmek istemiyorum....

iş güzelce sonuçlansın her kez yoluna gitsin karşılıklı mutabakatı sağllayıp......

edit: resimlerdeki kısa boylu abinin olayla hiç bir alakası yoktur ayrıca hoş sohbeti içinde burdan kendisine teşekür ederim...

Son düzenleme:
almadan forumda biraz arama yapsaydın çogu kişi sana yardımcı olabilirdi
ben şahsen aralıklarla satışı ve parayı mutlaka ayrı tutmayı belirtmiştim

örnek:
20-05-2007, 22:51 PM

--------------------------------------------------------------------------------

noter ikinci el motosiklet devir edilirken motorun asıl fiyatı üzerinden ve yaşından ellerinde bulunan liste var oraya bakarak işlem yapiyorlar.mesela ben honda cbr125 aldım ikinci el toplam noter parası 165.00ytl tuttu 90.00 ytl de ruhsatı değiştirmek için takipçiye ,sigortacıya ödedim.
-önemli motrun ruhsat sahibi noterden imzayı attıgı ana kadar kimseye para ödememeye daikkat edin.

parayı alan karnı doyar seni tanımaz...neyse artık geçmiş olsun yapabileceğin en etkili şeylerden birisi sürekli ara sürekli..hiç arkasını bırakma.hergün ara
4 dolar için şehirden şehire giden insanlar var prensip herzaman iyidir.
tekrar geçmiş olsun sürekli ara.

Motorun sahibi parayı almadan imza atmaz arkadaşım, ben çok araç aldım sattım. Oraya imzayı atarken paramı aldım okudum diye imza atıyorsun. Adam parayı verdim deyip motoru alıp giderse ne yapacaksın?

Bu işlerde en güzeli şudur, karşınızdaki dolandırıcı falan değilse (ki böyle bi durumda zaten işiniz zor) banka hesabına "xx plakalı aracın satış bedeli" diye belirterek parayı yatırırsınız sonra gider satışı alırsınız. Motorun satışı verilmez ise gerekli makamlara dilekçe vererek paranızı geri alırsınız.

Ben hep öyle yaparım parayı almadan da satış yapmam. Parayı alıp satış yapmadan da araç teslim etmem. En kötü satış için vekaleti verip birde üstünde tarih saat belirten, aracı teslim ettiğiniz kişiye bir kağıt imzalatmak ters bir durumda sorumluluk altında kalmamak için en güzelidir.

bundan sonra öyle yapmak gerekiyomuş

bundan önce 2 araç alıp sattım kendi adıma karşılıklı ne konuşulduysa yerine getirildi hepsi....

bakalım tamam ödicem borcunu dedi sinirli bi şekilde konudan haberdar olduktan sonra sonucu görücez....

parayı alan karnı doyar seni tanımaz...

harika bir anlatım. başka söze gerek yok. :cat:

alışveriş sırasında unuttuğumuz yedek anahtarı, kargo ücreti de bana ait olmak üzere gönderecekti sevgili satıcı.
onlarca mail ve telefonun üzerinden 1 yıl geçti.:pr:
gidip anahtar yaptırdım. :bounce:

dostum inşallah en kısa zamanda sorununu halledersin.
biraz tedbirsiz davranmışsın ama sağlık olsun.
iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.

Alım satım işi hassas bir iş, sen şu an bir kazaya karışsan sana satan arkadaş diğer araçlara verdiğin hasarı (paran yoksa) mahkeme kararı ile paşa paşa öder, birine vurup kaçsan onu gece yatağından alıp karakola çekerler, bana sorarsan sana satışı vermediği için onun tedirgin olması lazım, bide tam tersi bir durum daha var, adama haciz geldiğinde motor üzerine olduğu için senin motoru bağlarlar.

ilginiz için teşekkürler arakdaşlar olay tatlıya bağlanmıştır....

ortada kötü niyet yokmuş biraz ihmalkarlıktan kaynaklanan bi durum sonucu bunlar oldu.

Yönetim konuyu silerse sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar