motorsuzbisiklet kazası :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşla biraz neşelenin diye bi kaza yaptım ben yine :)

pazar günü mehmet abinin doğum gününe gitmek istiyodum esasında ama motosikletim serviste olduğu için göze alamadım :)

bari dedim hanımla :) adalara gidelim gezelim sabahtan gittik büyük adaya bide bisiklet kiraladık hani crossmaniayız ya dağ bisikleti kiraladım gerçi motosikletten sonra yokuşlarda bisiklet çok kastı :queen: neyse daha sonra iki tane bisiklet biraz enduro yaptık :queen: adada..

sonra normal insanlar gibi yola indik ama bi trafik var sormayın onlarca bisiklet onlarca fayton :queen: ortalıkta leş gibi kokuyo neyse ben hanımı arkadabırakıp bayır aşşağı bi gaza geldim yardıra yardıra iniyorum aşşağı faytonların arasından makaslar atıyorum bisikletlerin sağından solundan çok zorlandımmı yoldan çıkıyorum ama hiç hız kesmiyorum neyse tam bayırın sonuna geldim yola adamın biri atladı bişimi düşürdü naaptıysa olan oldu...

sellektör yok :queen:
korna yok :queen:
bari dedim debriyajı sıkıyımda frenleyip duruyim debriyaja asılmamla taklaya gelmem bir oldu :queen:

unutmuşum bisiklette debriyaj yokmuş :queen: resimleri yükleyecem akşama

onun yerine ön fren koymuşlar.. bana bişi olmadı olan bisiklete oldu zaten bisiklet binmek için biraz irileşmişim :queen:

biraz kazadan çok gezi yazısı gibi oldu idare edin :queen:

:))))))))))))))) debriyaz demek .Superdi .Cok gecmis olsun.Ucuz atlatmissin

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Rahatsızsın abicim başkada bişey demiyorum.:p:queen:

Yani ne diyeyim :)) ALLAH motorlu kaza vermesin
Sen bizi guldurdun ALLAHta seni guldursun :)))

ya senn bu debriyaj takıntısından acilen vazgecmen lazım denizciforsightla yaptıgını anlattıgın için sana bsy olur die o gun vermedm motoru barış abinin artıcısı olmak içimde kaldı:salut:

metaldog Abi süper olmuş gülmekten öldüm birazda gözümün önünde canlandırınca süper oldu. Keşke debriyaj yerine frene bassaydın :queen: yada vites küçültüp kopresöre bindirseydin bisikleti :queen:

ya senn bu debriyaj takıntısından acilen vazgecmen lazım denizciforsightla yaptıgını anlattıgın için sana bsy olur die o gun vermedm motoru barış abinin artıcısı olmak içimde kaldı:salut:

debriyaj takıntısı aslında çok iyi bişeyde :queen:

ikiterkerlerin hepsinde olması lazım :queen:

yok ama scooterlarla alıştım :queen: ilk fren yapışımda bi tek debriyaj sanıyorum sonra lışıyorum :queen:

:queen::queen::queen::queen: baya komik olmuş :D:D neyse geçmiş olsun ucuz atlatmışsın diyelim:D

bu arada kontra tekniği bisklettede oluyoda direksiyon fazla hafif olduğu için biraz sarsıntılı oluyo

metaldog Abi süper olmuş gülmekten öldüm birazda gözümün önünde canlandırınca süper oldu. Keşke debriyaj yerine frene bassaydın :queen: yada vites küçültüp kopresöre bindirseydin bisikleti :queen:

abi metaldog değil god yav :queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
abi koptum gülmekden biri beni bağlasın debriyaj yaa :D ama solda arka fren olmuyormu yaa orada bi terslik var ama neyse ?

ben hanımı arkadabırakıp bayır aşşağı bi gaza geldim yardıra yardıra iniyorum aşşağı faytonların arasından makaslar atıyorum bisikletlerin sağından solundan çok zorlandımmı yoldan çıkıyorum ama hiç hız kesmiyorum neyse tam bayırın sonuna geldim yola adamın biri atladı bişimi düşürdü naaptıysa olan oldu...

Demek herkes gaza gelebiliyormuş :wiinkk:

Neyse geçmiş olsun.Sana birşey olmaması iyi bir durum, gerisini boşwer...

unutmuşum bisiklette debriyaj yokmuş :queen: resimleri yükleyecem akşama
onun yerine ön fren koymuşlar.. bana bişi olmadı olan bisiklete oldu zaten bisiklet binmek için biraz irileşmişim :queen:

Çok geçmiş olsun.Debriyaj diye arka frene asılmışın anlaşılan,no'ldu sonra arkayı kaydırdın sürüklendin mi:silent:

hayır yahu arka frene basınca ön teker kilitlenirmi ozman benimbiskletin frenleri ters basbaya kıçı kalktı bisikletinbende üstünden atladım düştüm..

arka kaymadıki

bunun nedemek olduğunu merak ettim :silent:

ama teşekkürler dileklerin için :)

Anladın sen onu... :p :cherry:

Şaka bir yana, demek istediğim insan 2 tekerlek üzerinde bir zevk almaya başladımı yolda, gaza gelmemesi mümkün değil. İster istemez hızını arttırıyor veya makaslara giriyor, v.s. v.s. v.s.

Önemli olan doğru hareketi doğru zamanda yapmak.Tekrar geçmiş olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar