motorsıkletın arka frenlemede saga yada sola anı kaymasının sebeblerı

arkadaslar arka fren kampana motor agırlıgı 96 kg hafıf ama 30 40 km bır hızla dahı hemen kendını kaybedıyo fren balataları yenı o yuzden mı acaba motor frenınden baska fren kullanamıyorum zararlımı acaba

biraz erisin frenler o zaman düzelir biraz. + arka frene bastıgın oranda ön frenede bas ama cok değil o zman sağa sola kaymazsın ;)

onle beraber sikiyosan motor one yuklenince arka tekerdeki agirlik %60 azaliyor ve kayiyor, hafif kase uzerinde yuklenmek lazim sanki arka sikarken

Balatalar yeni ise bu durumla karşılaşırsın , bir süre sonra eski haline dönecektir...

Ama her zaman ; Ön ve Arka Freni beraber kullan. :cat:

her iki frenide orantılı bi şekilde kullanabiliyosan sorunun düzelecektir...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu arkadaşlar yarın fren arka freni ayarlayacağım şimdiki hali hiç tutmuyor gibi.. bunu okudum aklıma takıldı. çok sert yaparsam bir zararı olurmu kullanırken? çünki mümkünse oldukça sertleştirmek istiyorum..

cok sertlestirirsen de kitleme yapabilir dururken asena gibi gezer motor, tahminim hic tutmamasindan daha tehlikeli :silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sağol rayjay. pedalın stroğunun son noktasında ancak tam tutabilecek şekilde ayarlayayım o zaman.. (Şimdiki hali pedal tamamen indiğinde bile ancak yavaşlatmaya yetiyordu. bende pedal yarısına gelince tamamen tutsun diye düşünüyordum). Bilgiler için teşekkür ederim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sağol rayjay. pedalın stroğunun son noktasında ancak tam tutabilecek şekilde ayarlayayım o zaman.. (Şimdiki hali pedal tamamen indiğinde bile ancak yavaşlatmaya yetiyordu. bende pedal yarısına gelince tamamen tutsun diye düşünüyordum). Bilgiler için teşekkür ederim.

Sana anlattım ya..Unuttun mu?....iki freze daha yukarı al....Çok ta alma..Ayağın istemeden frene dokunur çok yakarsın....:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar