Motorsikleti açık alanda korumayla ilgili yardım

Öncelikle herkese iyi günler yaşım 20 ehliyetimi dün aldım ve motorsiklet almak istiyorum ailemi çoğu konuda ikna ettim fakat bir sıkıntı kaldı. Apartmanımızda açık alan olmadığı için açıkta bırakıca ve ailem açıkta motorun çalıncağınız söylüyor. Bu konuda onları ikna etmem lazım. Motorsikleti nasıl koruyabilirim ? Ve izmirde yaşıyorum alarm işlerini İzmirde yağtırabiliceğim nereler vardır. Yanıtlarınızı çok acil bekliyorum.

NOT: Böyle konular eminimki vardır fakat İZMİR içinde koruma işlemlerini yaptırabiliceğim yerler lazım bana.

Motosikleti
Fazer8 abs
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/51527-arkadaslar-motorsiklet-calinmamasi-icin-en-caydirici-onlem-nedir.html

üstte verdiğim link hali hazırda güncel olarak tartışılıyor bi göz at bu arada çoğumuzun motoru dışarda rahat ol

Astorojna çok teşekkürler hemen bakıyorum konuya

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------

Aradığım yanıt hep yok İZMİRde bu alarm işiyle uğraşan nereler var ? Tecrübeli abilerimden yardım bekliyorum

kahramanları biliyorsun değil mi? orada bir çok motosikletçi var, 50-60 lira alarma. sen önce üstteki konudan fikir sahibi ol. bir de en azından üstü kapalı olsun motoru koyacağın yerin.

Phradrel bi balkonun altinda yer var yüksekliği yaklaşık 170 cm falan orayı dusunuyom tam ortasındanda dogal gaz borusu geçiyor orayada kitlerim diye düşünüyorum sizce fikir nasıl ??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar