Dominar'a kasko yaptırdım.
çalınma riskine karşı kafam rahat, kaza durumunda kusur dağılımına göre cebinden para çıkma ihtimali yok kasko hepsini karşılıyor.
Benim için ödenebilir bir rakamdı ama motosikletin markasına göre primler değişiyor tabi
15.000 gibi birşeydi sanırım, taksitlikaça yaptırdın ve adamlar şaşırmadı mı![]()
Model neydi?Ben geçen sene temmuzda yaptırdım. 23000 tl tuttu.
Senden sürekli "Ben geri geldim, n'aapıyonuz len amatörler?"cümlesini bekliyorum.Model neydi?
Yalnız değilsin abi, kimi zaman bakıyorum "ulen tommygun abim neden Voge öneriyor" diye soruyorum ve nicke bakıp anlıyorumSenden sürekli "Ben geri geldim, n'aapıyonuz len amatörler?"cümlesini bekliyorum.
nc 750x 2015 modelModel neydi?
15.000 gibi birşeydi sanırım, taksitli
parasını verdikten sonra 80 model torosa bile kasko yaparlar, imkansız değil![]()
kaça yaptırdın ve adamlar şaşırmadı mı![]()
Ben MRT sigorta adındaki acenteden yaptırıyorum. Unico sigorta ile çalışıyorlar. Yerleri kadıköydeymiş ama hiç gidip görmedim, telefon numarasını kardeşimden almıştım, 2016 sonunda xmax'ı sıfır aldığımda daha bayiden çıkarmadan yaptırmıştım, hala onlarla devam ediyorum, her yıl telefonla arayıp hatırlatırlar, sonra telefonda kredi kartı bilgilerini verip hallediyoruz.Uyguna kasko yapan neresi var? reklam olmasın özelden de alabilirim firma ismini![]()